Weekend Sale: Nyt helgen med 25% rabatt på vårt store utvalg av bomullsgarn. Finn din rabattkode her

Hjemmelagede gaver

Bruk ideene våre til hjemmelagede gaver! Vi utvikler hele tiden nye ideer til gaver du kan lage selv. Velg mellom gaveideer som vi har forøkt å tilpasse så det er noe for enhver smak. F.eks. til både mor, far, venninner osv.


Items 1-36 of 37

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15665 Nøkkelring av Fimo leire brodert med bomullsgarn
  Lag nøkkelring selv av Fimo leire. Nøkkelringen herdes i vanlig ovn ved 130°C i 30 min., før den broderes med mercerisert bomullsgarn.
 2. Inspiration: v16196 Dekorative oppbevaringsglass med flotte motiver
  Flotte oppbevaringsglass har du alltid bruk for - og enda bedre er det hvis barna har dekorert dem! Tegn fine, enkle motiver på glasset med Posca merkepenner og bruk glasset til diverse småting eller som lysglass.
 3. Inspiration: v12126 Kjeleunderlag
 4. Inspiration: v14898 Bøylepung av lærpapir
  Pungen er sydd av lærpapir etter mønster og veiledning som følger med til bøylen. Deretter er pynt utstanset i skjæremaskinen og er limt på brosjenål og satt i nøkkelring og brukt som pynt på pungen.
 5. Inspiration: v14301 Malt snurrebass med tusjtegning og rhinsten
  Snurrebassene av tre er malt med Plus Color hobbymaling. Etter tørking er det tegnet detaljer med Uni Posca tusj, og selvklebende rhinsten er satt på.

Items 1-36 of 37

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no