Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Bruk rabattkoden: CYBER30 ved utsjekking. *Gjelder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.

Hekle, sy og strikk

Bli inspirert og fordyp deg i tradisjonell håndarbeid. Her finner du mange gratise idéer til strikking, hekling, sying, brodering m.m. – f.eks. gratis strikkeoppskrifter. Alle idéene har trinn-for-trinn-veiledning, så du blir guidet trykt og godt gjennom.


Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 193

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v16076 Hekle din egen misseltein
  Hekle din egen misseltein med grener og knyt en heklet sløyfe rundt. Grenene er heklet med fastmasker rundt en grønn ståltråd, så den kan formes. Misselteinen består av 8 grener med hvite bær og en sløyfe.
 2. Inspiration: v15839 Sydd munnbind med plissé
  Sy et munnbind selv med plissé. Dette munnbindet er til en generell beskyttelse av munn og luftvei, men har ikke noen dokumentert effekt i forhold til hindring av smitte med virus. Tekstil er ikke et materiale, som kan brukes til profesjonelle munnbind eller masker. Derfor er hjemmelagde munnbind av tekstiler heller ikke godkjent av myndighetene. Masker som bl.a. brukes i helsesektoren skal leve opp til spesielle EU standarder og er laget av et spesielt materiale. Til sying av munnbind anbefaler vi tekstil av certifisert Oeko-Tex® Standard 100 av 100 % bomull, som kan vaskes ved min. 60°C. Oeko-Tex® Standard 100 certifiseringen sikrer, at tekstiler ikke inneholder skadelige kjemiske stoffer.
 3. Inspiration: v15715 Sopp med kropp av glitter pompon
  Lag små sopp med hodet, sopp av Silk Clay, paljett snøfnugg og kropp av glitter pompon. Fest soppene på klemmer, så de f.eks. kan settes fast på juletreet.
 4. Inspiration: v15587 Pung laget av tubestrikk og pyntet med dusk
  Lag en pung av tubestrikk som er laget med babygarn på en strikkemølle. Lag også en dusk som festes til lynlåsen som pynt.

Items 1-36 of 193

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no