Black Week: Spar opp til 80%* på et stort utvalg av hobbyartikler - KUN så langt lageret rekker. Gjelder kun privatkunder. Finn tilbudene her.

Hekle, sy og strikk

Bli inspirert og fordyp deg i tradisjonell håndarbeid. Her finner du mange gratise idéer til strikking, hekling, sying, brodering m.m. – f.eks. gratis strikkeoppskrifter. Alle idéene har trinn-for-trinn-veiledning, så du blir guidet trykt og godt gjennom.


Items 1-36 of 64

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15928 Romrakett og alien av papprør dekorert med basis hobbyartikler
  Lag en romrakett og en alien av doruller eller andre papprør dekorert med hobbymaterialer som papir, pomponer, piperensere m.m. Lim alle delene på med Sticky Base, så barna ikke skal bruke en varm limpistol.
 2. Inspiration: v15525 Strikket lue med snuinger og pompon
  Strikk en lue selv med snuinger og pompon. Dette er et prosjekt for å lære å lage snuinger. Luen strikkes på strømpepinne og det brukes 2 nøster garn av 100 g til lue og pompon.
 3. Inspiration: v15156 Pompon anheng av spagettigarn eller denim stoffgarn
  Velg selv om pomponen skal lages i denim stoffgarn eller flatt strikket spagettigarn. Montert på en nøkkelring med kjede kan veske eller annet få et fint anheng.
 4. Inspiration: v14798 Fantasidyr av pomponer og piperensere pyntet med filt og Silk Clay
  Dyrene har kropp av pompon i akrylgarn og lemmer av piperensere. Ører og lign. er klipt ut av filt. Øyne, snute, poter osv. er formet i Silk Clay og tørket. Deretter er alle smådelene limt fast.
 5. Inspiration: v14892 Sau av pompon

Items 1-36 of 64

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no