Hekle, sy og strikk

Bli inspirert og fordyp deg i tradisjonell håndarbeid. Her finner du mange gratise idéer til strikking, hekling, sying, brodering m.m. – f.eks. gratis strikkeoppskrifter. Alle idéene har trinn-for-trinn-veiledning, så du blir guidet trykt og godt gjennom.


30 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15859 Poser av lærpapir med frynser av raffia papirgarn
  Dekorer oppbevaringsposer av lærpapir med detaljer av raffia papirgarn. Lag f.eks. frynser og broderi med papirgarnet som pynt.
 2. Inspiration: v15688 Heklet dråpeformet ornament av bomullsgarn
  Heklet dråpeformet julekule. Ornamentet er heklet av bomullsgarn og det er festet en stropp av lærpapir til opphenget. Det er ca. 8,5 cm høyt og er heklet på heklenål 2,5. Ornamentet kan til slutt broderes med detaljer av Lurex garn i gull.
 3. Inspiration: v14163 Pute med grafisk mønster av korssting

  Puten er brodert med korssting i grafisk mønster på hullfilt. Det er brodert med Maxi bomullsgarn. Fyll er en monteringspute på 40x40 cm.

 4. Inspiration: v11989 Babushka av Copenhagen stoff

  Sydd av Vivi Gade Design Copenhagen stoff. Ansikt brodert på filt med bomullstråd. Sydd sammen og stoppet ut med putefyll. Oppheng av Vivi Gade Design bånd.

 5. Inspiration: v11812 Nostalgisk jul

30 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no