Gaveartikler og gaveidèer

Nothing beats giving gifts and seeing the joy in the eyes of the receiver. We've made it easy for you to find the perfect gift for both children and adults. Find inspiration here for both creative gifts that are ready to be given away as well as for homemade gifts that you and your children can make themselves. When you give a creative gift you give much more than can be seen with the naked eye: by giving a creative set as a gift, the creative experience is included in the package, while a homemade gift ensures the personal message shines through.

Ingenting er så fint som å gi gaver og se gleden i mottakerens øyne. Vi har gjort det enkelt for deg å finne den perfekte gaven til barn som en voksen. Her kan du la deg inspirere til gaver, som er klar for å bli gitt vekk, og til hjemmelagede gaver, som du og barna selv kan lage. Med en gave til kreativitet får mottakeren også den kreative opplevelse med i pakken, og med en hjemmelaget gave kan du sikre, at den personlige omtanken skinner gjennom.

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 863

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Glass- og porselenstusj
  strek 1-2 mm, semi opaque, ass. farger, 12 stk./ 1 pk.
  218,75 NOK
  Semidekkende, vannbasert glass- og porselenstusj med pumpespiss. Etter varmeherding i ovn tåler emnet mild maskinvask..

  Tusjen setter seg best på ren, tørr og fettfri overflate. Rist tusjen godt og trykk forsiktig tusjens pumpespiss opp og ned, til fargen går til filtspissen. La det ferdigdekorerte emnet tørke i 8 timer og sett det i en kald vanlig ovn (ikke varmluft eller damp). Sett på ovnen på 230 °C. Etter 40 minutter i ovnen er emnet herdet. La det kjøle av i ovnen til den er kald..

  Er det viktig for deg at det dekorerte emnet av glass eller porselen tåler daglig maskinvask, er denne tusjen det riktige valget for deg.
 2. Kreativt sett i gaveeske
  1 sett
  230,00 NOK
  Innhold: 1 dyr og andre emner av isopor, 1 eske av trefiner, Foam Clay® og Silk Clay® i ass. farger, piperensere og 5 par øyne .

  Sett med kreative materialer til å dekorere skogsdyr. Med Foam Clay®, Silk Clay® og øyne i forskjellige størrelser med rullende pupiller
 3. Kreativ kasse
  Tradisjonell jul, 1 sett
  205,00 NOK
  Silk Clay, Foam Clay, Sticky Base, selvklebende rulleøyne i ass. str., piperensere i ass. farger, pomponer i ass. farger, silkebånd, metall piperensere, bjeller i ass. str., grankongler, treperler i ass. str., snor i bomull, kjempegarn i polyacryl, filt ark i ass. farger, kunstig snø, trådtrisser av tre i ass. str..

  Kasse med forskjellige kreative materialer, som oppfordrer til utforskning, lek og læring og setter igang i sansene, fantasien og kreativiteten. Kreativ inspirasjon finnes på esken.

  Bruk Sticky Base som både lim og modelleringsmasse. Kombiner Silk Clay og Foam Clay med mange forskjellige materialer, og skap en verden av fantasifulle figurer. Kort sakt: Bruk fantasien og utforsk de kreative mulighetene..

  Ut over de inkluderte materialer i den kreative kassen er det en god ide, hvis du har en saks og en nål til rådighet.

  inkl. inspirasjonsveiledning,inkl. oppbevaringseske
 4. Krea-mix
  Jul, 1 pk.
  68,75 NOK
  Innhold: Sticky Base, filt, naturpapir, kartong, glitterpapir, metallic piperensere, piperensere, selvklebende rulleøyne, kunstig snø, gullbjeller, bomullssnor og pomponer..

  Basissortiment med en mix av forskjellige, tematiserte, kreative materialer, som oppfordrer til fri fantasi og kreativitet. Opplagt som supplement i kombinasjon med andre basismaterialer og -emner. Kreativ inspirasjon er inkl. på emballasjen..

  Du kan bruke posens innhold på mange forskjellige måter. Bruk f.eks. materialen til fri lek og fantasi, der du lager figurer eller pynter forskjellige emner, som gjenbruksemballasje, doruller, melkekartonger og lign. med pomponer, piperensere og noen av de andre morsomme hobbyartiklene, som du finner i dette settet. Eller du kan bruke de forskjellige sjablongene som finnes inne i emballasjen og bruke settet som et klippe-klistre-sett. Kort sagt et riktig bra sortiment med mange brukbare basismaterialer til kreative aktiviteter. Pakken inneholder også Sticky Base, somer en multilim og modelleringsgel i et. Brukt som lim kan Sticky Base smøres på med fingrene på alle sugende og matte overflater som papp, kartong, tre, pomponer, piperensere og lign..

  Utover de medfølgende materialene i den kreative kassen er det en god idè hvis du har en saks til rådighet..

  inkl. inspirasjonsveiledning,inkl. monsterark
 5. Inspiration: v20001 Decoupage

Items 1-36 of 863

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no