DIY home decor

Vil du lage DIY home decor?

Her finner du varer til dekorasjoner til hjemmet og masse av spennende home decor idéer som du kan lage selv. Uansett om du liker å hekle, arbeide med lærpapir, dekorere på ting eller noe annet så kan du finne inspirasjon til dekorasjon til hjemmet her.


Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 145-180 of 384

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v13797 Diamant av papir med trykk i neonfarger

  Oppheng av utstanset hvitt papir med brettelinjer er satt sammen og limt med powertape til en diamant. Papiret er først dekorert med trykk i neonfarger laget med A-Color akrylmaling malt med skumpensel på et skumstempel.

 2. Inspiration: v13075 Koseputedyr av kjøkkenhåndklær

  Tre kjøkkenhåndklær av bomull i Vivi Gade Design er klippet og sydd sammen til et putetrekk med uglemotiv og så utstoppet med en monteringspute.

 3. Inspiration: v14967 Ur dekorert med hobbymaling
  Urskive av tre er malt med Plus Color sort og tilføyd mønster og prikker med Plus Color marker. Urverk er montert til slutt.
 4. Inspiration: v15253 Lampeskjerm av spagetti garn med lange strimler
  Lang lampeskjerm som består av to lampeskjermer viklet med stoffgarn og satt sammen. Under skjermene henger lange strimler av spagettigarn.

Items 145-180 of 384

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no