Dekorasjon

Det finnes mange teknikker til dekorasjon, og vi håper du vil la deg inspirerer av ideene våre. Hva syns du om f.eks. decoupage eller mosaikk på lysglass, porselensmaling på krus eller det å lage en collage?

Velg en kategori eller se alle produkter under

30 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Esker kledd med linoleumstrykk på japanpapir
  Utsolgt
  Inspiration: v16137
  Esker kledd med linoleumstrykk på japanpapir
  Lag esker kledd med linoleumstrykk. Print og overfør motiv på linoleumsplate. Skjær ut, og lag flotte trykk på japanpapir. Tilpass linoleumstrykket til eskene, og lim fast med decopagelakk.
 2. Marihøne - kostyme av mosgummi
  Utsolgt
  Inspiration: v13532
  Marihøne - kostyme av mosgummi

  Kostymet med marihøne består av maske og vinger, festet i elastikk. Begge deler er klippet ut av mosgummi og masken er dessuten dekorert med chenille som marihønens følehorn.

 3. Maske av plast med mosgummi og neonfarger
  Utsolgt
  Inspiration: v12871
  Maske av plast med mosgummi og neonfarger

  Ansiktstrekkene på plastmasken er tegnet med svart tusj. Deretter er masken malt i neonfarger med A-Color akrylmaling, og pyntet med hår av mosgummi.

 4. Med karsebrettet får du våren inn i vinduskarmen.
  Utsolgt
  Inspiration: v1543
  Med karsebrettet får du våren inn i vinduskarmen.

  Lag et søttd karsebrett med enkle teknikker. Mal krop og hode med Plus Color. Lag fint mønster med stempeltrykk og dryss glitter i den våte malingen. Klipp hår i kartong og stans ut kartonglomster i forskjellige størrelser som hårpynt. Tegn til sist et artig ansikt - og så karsefrø på brettet

30 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no