Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Bruk rabattkoden: CYBER30 ved utsjekking. *Gjelder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.

Dekorasjon

Det finnes mange teknikker til dekorasjon, og vi håper du vil la deg inspirerer av ideene våre. Hva syns du om f.eks. decoupage eller mosaikk på lysglass, porselensmaling på krus eller det å lage en collage?

Items 1-36 of 223

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15527 Dukkehus møbler dekorert med filt og hobbymaling
  Mal dine egne dukkehus møbler i tre med Plus Color hobbymaling og tilfør detaljer i filt.
 2. Inspiration: v11397 Fuglehus
 3. Inspiration: v13763 Stickers som pynt på emner av malt tre

  Treesken og trekrukken er malt i forskjellige farger med Plus Color hobbymaling. Etter tørking er emnene pyntet med selvklebende Fancy Stickers med blandede motiver.

 4. Inspiration: v14237 Juleoppdekking med pynt av naturmaterialer

  Kuverten er dekket med dekkeserviett av nett klippet av bordløper fra Happy Moments. Pynt er trekuler og stjerneanis med antydning til gull. Servietten er rullet og pyntet med nett og bånd.

 5. Inspiration: v15723 Juletre kledd med XL kjempegarn
  Dekorer et juletre med garn. Fest det myke kjempegarnet ved hjelp av Sticky Base. Pynt juletre og treets fot med en blanding av mini glasskuler og Sticky Base som også formes til juletreets stjerne.

Items 1-36 of 223

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no