Dekorasjon

Tekstildekorasjon

Gi nye eller gamle tekstiler et personlig og unikt uttrykk med tekstildekorasjon. Her finner du inspirasjon til å lage f.eks. morsomme T-skjorter, flotte muleposer med tekstiltrykk og -tusjer strykestoff og mye mere. Eller hva med å prøve deg på den populære batikken?

Items 73-108 of 149

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Bøllehatt med 3D Liner, neon
  Utsolgt
  Inspiration: v13021
  Bøllehatt med 3D Liner, neon

  Bøllehatten er dekorert med 3D Liner i forskjellige neonfarger. Det er enkelt i praksis, og så har 3D Liner dessuten den fordelen at den ikke behøver fiksering.

 2. Pennalhus med stempeltrykk
  Utsolgt
  Inspiration: v11593
  Pennalhus med stempeltrykk

  De fargede pennalene er stemplet med Solid tekstilfarge. Det er brukt skumpensel til å duppe fargen på skumstemplet, for et jevnt trykk

 3. Orange pose til Halloween dekorert med motiver
  Utsolgt
  Inspiration: v14697
  Orange pose til Halloween dekorert med motiver
  Posen er dekorert med sorte motiver som er laget som avtrykk med Plus Color hobbymaling og skumpensler. Legg et stykke plast eller lignende inn i posen for å unngå avsmitting på motsatte side og på underlaget.
 4. Variant
  Utsolgt
  Inspiration: v14480
  Variant
 5. Transfertrykk malt med tekstiltusj på T-skjorte
  Utsolgt
  Inspiration: v14324
  Transfertrykk malt med tekstiltusj på T-skjorte
  T-skjorten er dekorert med et motiv som er printet på transferark, klipt ut og fargelagt med tekstiltusj. Deretter er motivet strøket fast med strykejern.

Items 73-108 of 149

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no