Dekorasjon

Porselen og glass dekorasjoner

Items 37-72 of 147

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Flis av terrakotta dekorert med etnisk mønster etter stensil
  Utsolgt
  Inspiration: v15129
  Flis av terrakotta dekorert med etnisk mønster etter stensil
  Fliser av terrakotta er dekorert med porselensmaling ved hjelp av stensil. Flisene er gode som brikker til f.eks. kaffe eller drinker eller som pynt på bordet med en vare på.
 2. Malt og grafisk dekorert glasstak til telys
  Utsolgt
  Inspiration: v14563
  Malt og grafisk dekorert glasstak til telys
  Lysstaken i massivt glass er dekorert med maling og tusj. Dypp så undersiden med A-Color Glass med en skumstencil-pensel. Påfør Art Metal maling av gull etter tørking. Teksten og grafikken på oversiden er laget av glass- og porselenstusj.
 3. Sparebøsser av terrakotta dekorert med tekster og tall
  Utsolgt
  Inspiration: v14184
  Sparebøsser av terrakotta dekorert med tekster og tall
  Sparebøssene av rå terrakotta - her hus, som f.eks. kan brukes til boligsparing - er dekorert med tekst og tall laget med dekkende tusj til glass og porselen. Først er det lille huset grunnet med A-Color Glass i svart, mens det store er grunnet med transparent decoupagelakk.
 4. Tusjdekorerte figurer av porselen
  Utsolgt
  Inspiration: v13742
  Tusjdekorerte figurer av porselen

  Hver porselensfigur, som kan brukes som brevpresser, er malt og grafisk dekorert med svart og fargede glass- og porselenstusjer med glitter. Deretter er alle figurene fiksert samtidig i 90 min. ved 160 grader i vanlig ovn.

Items 37-72 of 147

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no