Halloween Sale! Bruk koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vårt sortiment til og med 31/10 2021.
Bryllup

Bryllupspynt

Ønsker du at den store dagen blir holdt i en spesiell – og flott ramme?

Så er det en god idé å lage bryllupspynten selv. Her finner du et stort utvalg av varer i mange farger og idéer med veiledninger til fint bryllupspynt så bryllupet får personlige detaljer som passer til dere.

Laster inn...

28 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15291 Borddekking og bordpynt i hvit med papirblomster, ballonger, serviett brettet som tårn og bordkort
  Bordpynt i hvit med bl.a. papirblomster, ballonger med silkepapir dusker, serviett brettet som et tårn og manillamerker brukt som bordkort.
 2. Inspiration: v13787 Borddekking og bordpynt i hvitt

  Borddekking med hvite lys og servietter på duk med sølvfarget løper som også er brukt til belter rundt vaser. Alt fra festserien Happy Moments. Brettede esker og satenghjerter på bånd med stickers som bordkort, knytet på glassene.

 3. Inspiration: v11984 Borddekorasjon
 4. Inspiration: v14126 Oppheng av sammensydde 3D romber av kartong

  De lange opphengene består av romber av kartong klippet ut, sydd sammen parvis på symaskin - og brettet ut i 3D.

 5. Inspiration: v14839 Blomster til dekorasjon og foto-bakgrunn til festen
  Papirblomster skaper en flott dekorasjon som kan avstemmes i farger til bordpynten. Samle papirblomstene som beskrevet bak på pakken og sett de deretter opp på en liste eller en vegg. Under blomstene er det satt rynket tyll og lyskjeder.

28 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no