Halloween Sale! Bruk koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vårt sortiment til og med 31/10 2021.
Bryllup

Bryllupspynt

Ønsker du at den store dagen blir holdt i en spesiell – og flott ramme?

Så er det en god idé å lage bryllupspynten selv. Her finner du et stort utvalg av varer i mange farger og idéer med veiledninger til fint bryllupspynt så bryllupet får personlige detaljer som passer til dere.

Laster inn...

30 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Inspiration: v15291 Borddekking og bordpynt i hvit med papirblomster, ballonger, serviett brettet som tårn og bordkort
  Bordpynt i hvit med bl.a. papirblomster, ballonger med silkepapir dusker, serviett brettet som et tårn og manillamerker brukt som bordkort.
 2. Inspiration: v13789 Borddekking og bordpynt i rødt og hvitt

  Borddekking med hvit duk fra festserien Happy Moments. Brettet eske av rødt papir bundet til med et rødt satengbånd pyntet med et trehjerte. Rødt manillamerke er knytet rundt rose, og satengbånd med hjerter knytet i glasset.

 3. Inspiration: v11984 Borddekorasjon
 4. Inspiration: v13724 Malt og dekorert hjerte som skilt

  Det store hjertet av tre er tenkt som et skilt til heder og ære. Det er malt hvitt med Plus Color hobbymaling. Etter tørking er tekst og grafikk laget med Uni Posca tusj.

 5. Inspiration: v14490 Bordnummer malt og pyntet med glitter
  Frittstående tall brukt som bordnummer er malt med Plus Color hobbymaling. Etter tørking er tallet smurt inn med lim og drysset med glitter.

30 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no