Bildekunst

Gå på oppdagelsesferd i bildekunstens verden, som er fylt med farger, formgiving og fri fantasi. Her finner du inspirasjon til mange prosjekter som fremmer kreativitet og utvikler barnas håndverksmessige ferdigheter.

La deg inspirere nedenfor, eller gå direkte til alle produktene så du er klar til å lage bildekunst med barna.

Items 1-36 of 89

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Veggur av dekorert maleplate med urverk
  Utsolgt
  Inspiration: v14196
  Veggur av dekorert maleplate med urverk
  Dette kreative prosjektet styrker barns tall- og jegklokskap ved at barna kombinerer det å lage et selvportrett med et veggur. Når barn arbeider med å avbilde seg selv, oppnår de en større selvinnsikt (jeg-klok), akkurat som deres tallklokskap styrkes ved å arbeide med tall.
 2. Skrapebilde med Neocolor I og II
  Utsolgt
  Inspiration: v14175
  Skrapebilde med Neocolor I og II

  Bildet er delvis malt med vannoppløselige Neocolor II, devis laget som et avtrykk av en overflate med tesktur (f.eks. skosåler, mynter og bark). Til dette er det brukt Neocolor I, fargekritt, kett skravert på papir lagt over emnet.

 3. Havdyr av pappmaché
  Utsolgt
  Inspiration: v15531
  Havdyr av pappmaché
  Barn fra 1-4. klasse har laget en stort havdyr som heter Lilo av pappmache. Havdyret er laget i forbindelse med et naturfagprosjekt med fokus på forurensning i sjøene.
 4. Felles akvarell collage
  Utsolgt
  Inspiration: v15532
  Felles akvarell collage
  Barn fra 2.-4. klasse har laget store collager av revet papir som på forhånd er fargelagt med oljekritt og akvarellfarger. Papirstykkene har barna byttet seg i mellom, så alle restene er brukt. Til slutt har collagene fått personlighet med øyne og snuter.

Items 1-36 of 89

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no