Rund engel av isoporkule med nålefilt

Rund engel av isoporkule med nålefilt

Inspirasjon: 14567

Fra: kr 13,75

Til: kr 5 020,50

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 13,75

Til: kr 5 020,50

Hver av englene er satt sammen av to isoporkuler som er pyntet med kardet ull og filtet fast med filtenål. De løse delene er også filtet fast. Det er vinger, hender og føtter av filt og hår av garn. Snor til oppheng er limt fast.
Guide step 1
Step 1.
Filt kardet ull fast på begge isoporkulene. bruk en filtenål og stikk den flere ganger opp og ned gjennom ullen på kulen.
Guide step 2
Step 2.
Print og klipp ut delene av sjablongen som finnes i en pdf-fil til denne idèen. Tegn på filten og klipp ut. (vingefang x 2)
Guide step 3
Step 3.
OBS! For å stabilisere vingene av tynn filt festes de til hverandre ved bruk av dobbeltklebende folie. Fjern beskyttelsespapiret av folien og legg det andre vingen oppå og klipp ut. Fjern det siste laget med beskyttelsespapir og fest det siste paret med vinger.
Guide step 4
Step 4.
Med en spiss gjenstand lages det et hull i det lille og store isoporkulen. Sett kulene sammen med et stykke blomsterpinne med lim på endene.
Guide step 5
Step 5.
De løse delene av filt filtes fast i figuren (Bruk en tynnere filtenål til dette).
Guide step 6
Step 6.
Lag øyne og munn til hodet og prikker på kjolen. Alle små dotter av ull rulles sammen til kuler. Bruk filtenålen og filt de fast på figuren.
Guide step 7
Step 7.
Vikle garn med fingrene og filt det fast som hår med midtskille på figurens hode. Klipp garnet mens du har det i fingrene.
Guide step 8
Step 8.
Bruk en limpistol og fest vingene på ryggen til figuren.
Guide step 9
Step 9.
Oppheng: Med en spiss gjenstand (f.eks. en blomsterpinne) lages det et hull i figurens hode. Klipp en snor og legg den dobbelt og knyt. Skjul knuten i hullet og lim. La det tørke.
Mønsterark
Attached file: Hent den her

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva