9+

Pixel Art med rørperler

Pixel Art med rørperler

Inspirasjon: 15146
kr 0,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: Utsolgt

kr 0,00
Dette kreative prosjektet styrker barns jegklokskap, idet de lager pixel art-selvportrett med rørperler på perleplate etter mønster som på forhånd er laget på rutete papir og fargelagt med tusj og fargeblyanter.
Guide step 1
Step 1.
La barna lage selvportrett på rutete papir med inspirasjon fra Pixel Art trenden. Antall felter/pixel skal passe til antall "søm" på den perleplaten som skal brukes senere.
Guide step 2
Step 2.
Tips: Oppbevar rørperler i bøtter, så barna kan hente de fargene de får bruk for underveis.
Guide step 3
Step 3.
Rørperler settes på perleplater etter modell. La barna vite ar det er OK å freestyle og tilrette i forhold til modellen. Fortell/vis også barna at baksiden er flottest når perlene er strøket/smeltet. Dvs. skrift/bokstaver skal f.eks. speilvendes, hvis den ikke-strøkne siden snues opp. Dette er det også læring i.
Guide step 4
Step 4.
La barna stryke perleplatene selv (under oppsyn - avhengig av alder og med gode råd til temperatur osv.) Husk å legge bakepapir mellom perler og strykejern.
Guide step 5
Jeg-klok
Personlig viten. Styrkes ved aktiviteter hvor barna skal bruke deres selvinnsikt, evnen til å handle og ta personlige avgjørelser i overensstemmelse med omgivelsene.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva