Bil av pyntet krympeplast med knapper som hjul

Bil av pyntet krympeplast med knapper som hjul

Inspirasjon: 15561

Fra: kr 32,50

Til: kr 2 990,50

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 32,50

Til: kr 2 990,50

Krympeplast er dekorert med Plus Color tusj og klipt ut som forskjellige biler. Det er laget hull så knapper kan sys på og fungere som hjul, når bilene er krympet til rett størrelse i ovn.
Guide step 1
Step 1.
Print ut sjablongen som finnes i en PDF-fil her på siden. Det finnes sjablonger til biler (til inspirasjon i forhold til størrelse), men også 250 % forstørret knapper til hjelp, så forholdet mellom den krympede bilen og knappene til hjul passer sammen, hvis du vil lage din egen bil.
Guide step 2
Step 2.
Tegn et kjøretøy uten hjul på den transparente krympeplasten og legg printet av de forstørrede knappene under krympeplasten. Prinen brukes til å få proposjonene og plasseringene på plass. Tegn knappenes syhull på krympeplastbilen, der hvor knappene senere skal sys fast. - Bruk enten fargeblyanter på den matte siden, eller en Plus Color tusj på den blanke siden av krympeplasten.
Guide step 3
Step 3.
Klipp ut kjøretøyet som vist på bildet. Lag hull med hulltang hvor hull til sying er markert. En fordel er å bruke det nest største hullet i hulltangen da hullet også krymper.
Guide step 4
Step 4.
Krymp bilen i en ovn på bakepapir ved 160 °C. Hold øye ved ovnsdøra - det går raskt. TIPS: Legg bilen i kort press like etter krympingen. så den er helt flat. Her kan det brukes en grytelapp.
Guide step 5
Step 5.
Sy knapper på med 1 mm tykk elastikksnor som vist på bildet.
Guide step 6
TIPS!
Ved å bruke 2-3 knapper på hver side av bilen kan den enklere stå uten å velte. Knyt en knute foran, og klipp endene.
Guide step 7
Variant
Bruk også knappene etter samme teknikk til andre figurer – f.eks. som øyne.
Sjablong
Attached file: Hent den her

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva