Matchende armbånd og halskjede med rocaiperler og anheng

Matchende armbånd og halskjede med rocaiperler og anheng

Inspiration: 14709

Fra: kr 28,00

Til: kr 2 197,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 28,00

Til: kr 2 197,00

Halssmykket er et kulekjede montert med et anheng som er pyntet med rocaiperler på perlestav. Så et armbånd i samme stil av smykkewire.
Vis alle
...
Denne ideen kommer fra:
Hjemmelagede smykker Armbånd Halskjeder
Sånn gjør du
Guide step 1
Step 1.
Klipp et stykke smykkewire i ønsket lengde og trekk en på wireklemme. Deretter trekkes wiren først gjennom øyet på en lås og så gjennom wireklemmen. Stram til tettest mulig på låsen og trykk klemmen flat med en tang.
Guide step 2
Step 2.
Trekk rocaiperler på wiren men lag plass til anhenget (i dette eksempelet 3 stk.). Sett en O-ring i øyet på et anheng, lukk O-ringen med tang og trekk anhenget på wiren. fortsett med rocaiperler til neste anheng osv.
Guide step 3
Step 3.
Avslutt med wireklemme og ved å stikke wiren gjennom en lukket O-ring og igjen gjennom wireklemmen. Stram til, trykk klemmen flat med en tang og skjul det siste stykket med wire inni den nærmeste perle.
Guide step 4
Step 4.
Pynt til anhenget på halskjedet: Trekk rocaiperler på en perlestav som dreies ytterst med et lykket øye. (Ønskes nærmere veiledning? Se vår Teknikkskole på vår hjemmeside. Skriv 12280 i søkefeltet). lag i alt 8 staver parvis a 4 lengder.
Guide step 5
Step 5.
Sett en O-ring fast i øyet på perlestaven og monter det ferdige anhenget i det store anhenget. Ta evt. to flat-tenger ti lhjelp. (De lengste stavene i midten og de korteste ytterst i hver side).
Guide step 6
Step 6.
Eksempel!
Guide step 7
Step 7.
Klipp kulekjeden til i passende lengde og lim et hult enderør med øye fast i hver ende. La det tørke.
Guide step 8
Step 8.
Sett en O-ring fast i hvert enderørs øye og monter anhenget på kjeden. Lukk de to O-ringene.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva