Armbånd vevd av rocaiperler

Armbånd vevd av rocaiperler

Inspiration: 14587

Fra: kr 28,00

Til: kr 2 996,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 28,00

Til: kr 2 996,00

Hver av de viste design er laget med små glassperler på smykketråd som er vevet fast mellom to stykker vokset bomullssnor. Et armbånd er avsluttet med knyttet lukning, det andre med glideknuter.
Guide step 1
Step 1.
I 1 mm tykk bomullsnor klippes 70 cm, som legges dobbel og festes med passende avstand (målt etter perlene) i et knytteboard. I smykketråden klippes 150 cm, der 5 rocaiperler trekkes til midten. Legg smykketråden under de to snorene og deretter over de fra hver side og gjennom rekken av perler.
Guide step 2
Step 2.
Fortsett ved å sette 5 nye rocaiperler på smykketråden - først fra den ene siden og til sist fra den andre siden, så trådene krysser. I sidene legges trådene under snoren. (Mønster lages ved å variere perlenes farger og rekkefølge).
Guide step 3
Step 3.
Avslutt ved ønsket lengde. Knyt en dobbeltknute i smykketråden i hver side.
Guide step 4
Step 4.
Fjern arneidet fra knyttebordet og bind en knute i hver side tett på det vevede stykket. Lag f.eks. en knyttet lukning ved å krysse snorene som vist og knyte med et nytt stykke snor. Alternativet er glideknuter. Nermere veiledning fås på vår teknikkskole her på vår hjemmeside. Se ideene 12544 og 12499.
Guide step 5
Eksempel
Ved rekker med 5 rocaiperler i vevingen oppnår armbåndet en bredde på 8 mm.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva