Krea-mix

Varekode:
977442

Krea-mix

Varekode:
977442
77,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
Endring variant

Basissortiment med en mix av forskjellige, tematiserte, kreative materialer, som oppfordrer til fri fantasi og kreativitet. Opplagt som supplement i kombinasjon med andre basismaterialer og -emner. Kreativ inspirasjon er inkl. på emballasjen.

Du kan bruke posens innhold på mange forskjellige måter. Bruk f.eks. materialen til fri lek og fantasi, der du lager figurer eller pynter forskjellige emner, som gjenbruksemballasje, doruller, melkekartonger og lign. med pomponer, piperensere og noen av de andre morsomme hobbyartiklene, som du finner i dette settet. Eller du kan bruke de forskjellige sjablongene som finnes inne i emballasjen og bruke settet som et klippe-klistre-sett. Kort sagt et riktig bra sortiment med mange brukbare basismaterialer til kreative aktiviteter. Pakken inneholder også Sticky Base, somer en multilim og modelleringsgel i et. Brukt som lim kan Sticky Base smøres på med fingrene på alle sugende og matte overflater som papp, kartong, tre, pomponer, piperensere og lign.

Utover de medfølgende materialene i den kreative kassen er det en god idè hvis du har en saks til rådighet.

Innhold: Mønsterark i 3 design, ensfarget papir i 4 farger, Sticky Base, glitterpapir, selvklebende rulleøyne i ass. str., trepinner i 2 str., bomullsnor samt piperensere, pomponer og selvklebende mosgummisirkler i mix av sterke farger og glitterfarger.

Mer informasjon
Artikkel977442
Innholdsenhetpk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854422147
Detaljmengde 1 pk.
Innholdsmengde 1 pk.
Motiv/Form Candy

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no