Kortserie med rosa Pearl kartong og rhinsten

Kortserie med rosa Pearl kartong og rhinsten

Inspirasjon: 13412

Fra: kr 21,00

Til: kr 6 800,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 21,00

Til: kr 6 800,00

Innbydelsen er et kort fra Vivi Gades designserie Skagen, pyntet med papir fra samme serie, Pearl kartong og selvklebende rhinsten. Menykort og bordkort er laget av Color bar kartong og pyntet som innbydelsen.

Guide step 1
1.
Innbydelse: Skjær til designpapiret så det passer i rammen på forsiden av det doble kortet, og fest med dobbeltklebende tape.
Guide step 2
2.
Print mønsterarket som finnes som en egen pdf-fil til denne ideen. Klipp ut og tegn de to omrissene på Pearl kartong. Klipp ut og fest stykkene med dobbeltklebende tape på printet tekst og et motiv/foto. Foto klippet litt mindre enn kartongstykkene.
Guide step 3
3.
Fest teksten og foto på forsiden av kortet med 3D-puter.
Guide step 4
4.
Pynt med selvklebende rhinsten.
Guide step 5
5.
Menykort: Skjær grå Color Bar kartong i 10,5x25 cm. Marker midten med falseben. Bøy til dobbeltkort. Pynt forsiden med Mønstertape rundt kanten med overlapp i alle hjørnene.
Guide step 6
6.
Skjær forsiktig et diagonalt snitt i hvert hjørne der Mønstertapen overlapper, og fjern tapen som er for mye. Dekorer menykortet etter samme fremgangsmåte som innbydelsen.
Guide step 7
7.
Bordkort: Skjær designpapir på 22 cm i bredden.
Guide step 8
8.
Brett en pose av designpapiret. Brett papiret på midten i begge retninger. Brett ut igjen fra den brede retningen og brett hvert hjørne inn til falsestreken på midten. brett ut igjen.
Guide step 9
9.
På papiret blir det 8 falsestreker å brette etter. Brett papiret inn ved de diagonale falsestrekene, så en det blir en trekantet "hatt".
Guide step 10
10.
Brett hver side inn mot midten - og enda en gang. Gjenta på motsatt side.
Guide step 11
11.
Brett papiret ned til kanten av det tverrgående papiret i åpningen. Gjenta på motsatt side og trykk bunnen flat innenfra. Legg en liten overraskelse i posen og lukk med en klype.
Mønsterark
Attached file: Hent den her

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva