Kortserie med papir til rosett og hampsnøre

Varekode:
v13413

Kortserie med papir til rosett og hampsnøre

Varekode:
v13413

Innbydelsen - kvistkort pyntet med Pearl kartong og papirstrimlene til rosett fra Vivi Gades serie Skagen. Trestickers og naturhamp festet i hull laget med Screw Punch. Menykort laget av Color Bar kartong, og pyntet som innbydelsen, bordkort er rosett.

Kreativ idé
How to do it
Guide step %d
1.
Innbydelse: Skjær til Pearl kartong på 9x15 cm og fest det på forsiden av kvistkortet. Bruk dobbeltklebede tape.
Guide step %d
2.
Klipp til papirstrimlene så de passer kortets lengde. OBS! Spar på restene til bruk på bordkort. Fest papirstrimlene med dobbeltklebende tape rett under blondemønsteret på strimlene.
Guide step %d
3.
Lag hull gjennom alle lagene i papirstrimlenes eksisterende hull med en Screw Punch. OBS! Hopp over 5. hullet fra toppen.
Guide step %d
4.
Klipp av ca. 90 cm. naturhamp, som er avstivet i hver ende med en klatt lim som har fått tørke. Naturhampen tres i hullene som vist på bildet.
Guide step %d
5.
Fjern forsiktig 3D-puten bakpå trehjertet, og del den på midten med en saks. Sett de to delene fast på hjertet igjen, en del på hver side - får å unngå hampsnoren som er tredd på kortet.
Guide step %d
6.
Menykort: Skjær til Color Bar kartong i 9x23 cm, Pearl kartong på 8,3x10,5cm, utskrift med meny på 7x7,5 cm. Mål det største stykket på midten og fest de andre delene med det minste stykket (teksten) øverst. Bruk dobbeltklebende tape.
Guide step %d
7.
Marker midten på det største stykket kartong med et falseben. Lag en brett.
Guide step %d
8.
Klipp til papirstrimlen så den passer kortets bredde. Skjær av de minste hullene og fest strimlen med dobbeltklebende tape.
Guide step %d
9.
Bordkort: Sett sammen papirstrimlene til en rosett som vist på emballasjen. Skriv gjestens navn på den runde oblaten, før den festes på rosetten.
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no