Kortserie med designpapir, filigranhjerte og hampsnor

Kortserie med designpapir, filigranhjerte og hampsnor

Inspirasjon: 13409

Fra: kr 21,00

Til: kr 7 862,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 21,00

Til: kr 7 862,00

Innbydelsen er et dobbelkort av kartong med perlemorseffekt. Designpapir av Paris, fra Vivi Gade og svart Color Bar kartong limt på, også brukt til menykort og bordkort. Hele kortserien er pyntet med et hvitt filigranhjerte, svart hampsnor og rhinsten

Guide step 1
1.
Innbydelse: Skriv ut mønsterarket som finnes som en egen pfd-fil til denne ideen. Klipp ut, tegn omrisset på forsiden av det doble kortet med perlemorseffekt. Klipp etter streken og langs falsestreken på kortet.
Guide step 2
2.
Klipp designpapir i et litt mindre format enn kortet. Fest det på innsiden av kortet med dobbeltklebende tape.
Guide step 3
3.
Klipp ut hjerte etter mønsterarket av svart Color Bar kartong. Monter hjertet bak filigranhjertet. Fest med dobbeltklebende tape.
Guide step 4
4.
Skriv og print teksten på kopipapir. Klipp til etter mønsterarket, så buene blir identiske, mens de tre rette kantene skjæres 5-7 mm fra kanten. Fest kopipapiret på designpapiret i kortet med dobbeltklebende tape.
Guide step 5
5.
Lukk kortet ved å knyte svart hampsnor rundt.
Guide step 6
6.
Pynt med selvklebende rhinsten etter smak.
Guide step 7
7.
Menykort.: Skjær svart Color Bar kartong i 21x21 cm. Lag to falsestreker med falseben, så det blir tre deler med 7 cm. bredde.
Guide step 8
8.
Skjær ut stykker litt mindre enn 7x21cm av både designpapiret og den svarte kartongen (bruk den grå baksiden). Skriv og print menyen på hvitt kopipapir og skjær den til i formatet 6,5x12cm. Fest delene på de tre fløyene på kortet med menyen i midten og et filigranhjerte over.
Guide step 9
9.
Lag hull i hver av de to ytterste fløyene med f.eks. en Screw Punch. Monter hampsnor og knyt menykortet sammen.
Guide step 10
10.
Bordkort: Skjær kartong på 7,5x7,5 og 8,5x8,5 cm, og designpapir på 8,5x8,5 cm. Fest de tre delene med dobbeltklebende tape, først svart kartong, så designpapir, og svart kartong på toppen. Del hjertet, fest med snor. Fest de to delene med dobbeltklebende tape.
Mønsterark
Attached file: Hent den her

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva