Knyttet innkøpsnett av macramé

Varekode:
v15882

Knyttet innkøpsnett av macramé

Varekode:
v15882

Lag et enkelt innkjøpsnett med macramè teknikk bestående av dobbeltknuter. Knyt først rundt de to hankene og avslutt med dobbeltknuter i bunnen. Det brukes ca. 36 m knyttesnor pr. innkjøpsnett.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

din Customization
Kreativ idé
Knyttet innkøpsnett av macramé
Knyttet innkøpsnett av macramé

Er på lager

58,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Klipp 20 x 180 cm knyttesnor. Legg snorene dobbelt rundt hanken, så det dannes en løkke, der endene stikkes i og stram til. Det skal være 10 snorer i hver hank og sørg for at endene på snorene er like lange. Det ferdige innkjøpsnettet måler (uten hank) 43 cm + 7 cm frynser.
  Guide step %d
  2
  Grupper snorene med 4 snorer i hver seksjon. Gå 4 cm ned fra hanken og lag en dobbeltknute med de to ytterste snorene rundt de 2 midterste i hver seksjon.
  Guide step %d
  3
  Lag 2. rekker 4 cm ned emd vridde dobbeltknuter. Kast over de yttersete 2 snorene, så seksjonene knkyttes sammen i et glittermønster som vist på bildet. Legg de 2 hankene ved siden av hverandre og knyt de sammen med dobbeltknuter med de ytterste snorene.
  Guide step %d
  4
  Lag 9 omganger med vridde dobbeltknuter så glittermønsteret fortsetter, når det knyttes hele veien rundt. Det er lettest å holde snorene adskilt, hvis det legges en pute el. lignende inn i handlenettet.
  Guide step %d
  5
  Knyt dobbeltknuter i bunnen ved å ta 2 snorer fra forsiden og 2 snorer fra baksiden. Knyt også her knuten 4 cm nede rundt 2 snorer.
  Guide step %d
  6
  Lag bunnen tett ved til slutt å knytte dobbeltknuter, som danner et rutemønster med 2 snorer fra hver side.
  Guide step %d
  7
  Avslutt på en av følgende måter: Klipp enden tett og lukk med en klatt lim. Knyt knuter på snorene og snu handlenettet rundt, så knutene kommer inn på vrangsiden. Eller lag frynser ved å knyte en knute 7 cm nede og fryns opp endene som vist på bildet.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no