Knyttet innkøpsnett av macramé

Varekode:
v15882

Knyttet innkøpsnett av macramé

Varekode:
v15882

Lag et enkelt innkjøpsnett med macramè teknikk bestående av dobbeltknuter. Knyt først rundt de to hankene og avslutt med dobbeltknuter i bunnen. Det brukes ca. 36 m knyttesnor pr. innkjøpsnett.

din Customization
Kreativ idé
Knyttet innkøpsnett av macramé
Knyttet innkøpsnett av macramé

Er på lager

54,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Klipp 20 x 180 cm knyttesnor. Legg snorene dobbelt rundt hanken, så det dannes en løkke, der endene stikkes i og stram til. Det skal være 10 snorer i hver hank og sørg for at endene på snorene er like lange. Det ferdige innkjøpsnettet måler (uten hank) 43 cm + 7 cm frynser.
  Guide step %d
  2
  Grupper snorene med 4 snorer i hver seksjon. Gå 4 cm ned fra hanken og lag en dobbeltknute med de to ytterste snorene rundt de 2 midterste i hver seksjon.
  Guide step %d
  3
  Lag 2. rekker 4 cm ned emd vridde dobbeltknuter. Kast over de yttersete 2 snorene, så seksjonene knkyttes sammen i et glittermønster som vist på bildet. Legg de 2 hankene ved siden av hverandre og knyt de sammen med dobbeltknuter med de ytterste snorene.
  Guide step %d
  4
  Lag 9 omganger med vridde dobbeltknuter så glittermønsteret fortsetter, når det knyttes hele veien rundt. Det er lettest å holde snorene adskilt, hvis det legges en pute el. lignende inn i handlenettet.
  Guide step %d
  5
  Knyt dobbeltknuter i bunnen ved å ta 2 snorer fra forsiden og 2 snorer fra baksiden. Knyt også her knuten 4 cm nede rundt 2 snorer.
  Guide step %d
  6
  Lag bunnen tett ved til slutt å knytte dobbeltknuter, som danner et rutemønster med 2 snorer fra hver side.
  Guide step %d
  7
  Avslutt på en av følgende måter: Klipp enden tett og lukk med en klatt lim. Knyt knuter på snorene og snu handlenettet rundt, så knutene kommer inn på vrangsiden. Eller lag frynser ved å knyte en knute 7 cm nede og fryns opp endene som vist på bildet.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no