Knyttet bokmerke av bambussnor

#v15799

Knyt et fint macramè bokmerke i 1 mm bambussnor. Bruk 2 forskjellige knuter, som gjentas på forskjellige vis. Det ferdige knyttede bokmerke måler ca. 2,5 x 14 cm uten de løse trådene i enden. I alt brukes ca. 7,5 m bambussnor.

Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Klipp 12 x 60 cm snor og knyt de sammen med en knute i den ene enden. fest knuten i et clipboard med en klemme, så alle trådene ligger flatt ned. Sett evt. en bit tape på for å holde de på plass. Snorene får i veiledningen nummer fra 1 til 12 fra venstre mot høyre.
Guide step %d
2   Knyt ribbeknuter ved å starte midt på. Hold grunnsnoren 6 stramt skrått til venstre. Knyt knuter med snor 5 over den stramme snoren 6, under og opp i trekanten i to omganger som vist på bildet. Stram til mens snor 6 holdes stramt. Se evt. diagram trinn 15.
Guide step %d
3   Fortsett på samme måte med snor 4, 3, 2 og 1 rundt snor 6. Gjør det samme i den motsatte side, der grunnsnor 8 holdes stramt til høyre og det knytes med snor 7, deretter snor 9, 10, 11 og 12.
Guide step %d
4   Samle snor 5 og 7 og knyt en vanlig macramè dobbeltknute rundt med snor 4 og 9. Hver dobbeltknute består av 2 knuter som vist på bildet. Se også diagram trinn 16.
Guide step %d
5   Fortsett med å lage dobbeltknuter med de etterfølgende snorene unntatt snor 6 og 8. Det blir i alt 4 dobbeltknuter.
Guide step %d
6   Hold grunnsnor 6 stramt til høyre og knyt igjen ribbeknuter rundt denne med snor 5, 4, 3, 2 og 1.
Guide step %d
7   Hold grunnsnor 8 stramt til venstre og knyt med snor 7, 8, 9, 11 og 12. Det dannes nå en ruteform rundt de 4 macramè dobeltknutene.
Guide step %d
8   Samle ruteformen ved å holde grunnsnor 8 stram og knyt ribbeknuter med snor 6 som vist på bildet.
Guide step %d
9   Lag enda en ruteform ved å gjenta trinn 2. Lag myke buer med snorene som vist på bildet, før det knyttes rundt snor 6.
Guide step %d
10   Gjør det samme i høyre side for å lage neste del av ruteformen.
Guide step %d
11   Knyt en ekstra rekke ribbeknuter langs første rekke, først i venstre side og deretteri høyre side. I midten av denne ruteformen veves snorene 2 og 2 over og under de andre snorene som vist på bildet - unntatt de to ytterste snorene i hver side. Disse brukes til å starte nederste del av ruteformen, der det også knyttes 2 rekker ribbeknuter.
Guide step %d
12   Gjenta trinn 2-11 for å lage ytterligere to ruteformer, så det ferdige bokmerket består av i alt 4 ruteformede knytinger. Klipp snorene i begge ender 10 cm lange. Dypp snorene i vann for å gjøre de myke og enklere å samle fint.
Guide step %d
13   Lag en vikling rundt de to endene ved å vikle snor rundt duskene. Knyt fast snoren og klipp endene korte, så de kan skjules i knuten.
Guide step %d
14   Alternativt kan endene også samles med en vikling i messingtråd.
Guide step %d
15   Knyt skrå ribbeknuter.
Guide step %d
16   Knyt macramé dobbeltknuter.
Utforske også
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no