Knapper

Stort utvalg av knapper til klær, dekorasjoner og kreative prosjekter. Her finner du både vanlige knapper i tre eller plast, figurknapper i alle mulige fasonger, dekoknapper og overtrekksknapper. Velg mellom knapper i mange farger, former og figurer.

 

>

{{ totalCount }} elementer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hos oss er det ingenting minimalistisk ved knapper.

I Creativ Company er vi fascinert av alt som har med kreativitet og hobby å gjøre. Vi elsker spesielt gjør-det-selv-prosjekter der du virkelig får bruke fantasien. Vi elsker også å klippe og sette på klistremerker og gjøre ting med knapper. Det er derfor vi ikke roer oss ned når det gjelder utvalget av knapper.

Her i nettbutikken vår finner du mange forskjellige knapper. Vi selger ferdige knapper, stoffknapper, dekoknapper og knappeblandinger i mange forskjellige farger. Du kan stole på at vi alltid har et bredt utvalg av knapper, siden vi er stolte av å selge tusenvis av forskjellige produkter til hobby og gjør-det-selv.

Plastknappene finnes vanligvis i større pakker, der du får mange forskjellige farger av samme størrelse og type knapp, men du kan også finne sett med både store og små plastknapper. Det samme gjelder for treknapper. Blant treknappene kan du velge mellom ensfargede knapper, knapper i tre/umalt eller retromønstrede knapper.

Stort utvalg av knapper er aldri feil

Hvis du syr, strikker og hekler og gjør ting i filt og mye annet, kan du ikke unngå å bruke knapper av og til, selv om dine kreationer ikke bruker knapper til sitt vanlige formål. Knappene er perfekte til klær, men også til øyne på kosedyr og til å dekorere alt fra søte puter til tøfler.

Enten du foretrekker å sy, hekle, filt eller noe helt annet, kan du glede deg over et bredt utvalg av knapper ved fingertuppene. Hvis du ikke har knapper tilgjengelig, kan du alltid kjøpe noe på nettet eller i en fysisk butikk, men det betyr at du enten må vente med å motta dem eller gå ut for å finne dem.

Når du kjøper et godt utvalg av knapper fra nettbutikken vår, kan du forvente å motta dem i løpet av få dager, men fordelen med å kjøpe flere samtidig er at du får bedre tilgang til gratis frakt, og du er ikke forpliktet til å vente før du kan fortsette med hobby- eller gjør det selv-prosjektet ditt.

Vil du velge treknapper, plastknapper eller metallknapper?

Siden vi selger et stort utvalg av knapper, kan det være ganske vanskelig å velge hvilke man skal kjøpe. Du kan enten velge å kjøpe litt av alt, men hvis du vet at du bare trenger noen få knapper, eller knapper av en viss type, vil du forhåpentligvis kunne identifisere dem.

Før du bestemmer typen knapp, bør du også vurdere materialet knappene skal sys eller limes på. Hvis du fester knapper til plagg som av og til vaskes, kan det være en fordel å velge metall- eller plastknapper. Men hvis du trenger å feste knapper til myke leker der knappene fungerer som øyne eller dekorasjoner, kan du enkelt velge malte knapper eller knapper i naturlig tre.

Metallknappene er vanligvis gjør-det-selv-knapper, og du må feste dem til andre deler. Fordelen med dette er at du selv kan bestemme hvordan de skal se ut ved å dekke dem med stoff.

Hva kan du gjøre med knappene?

Formknapper, dekorative knapper, figurknapper, vanlige knapper. Det finnes mange alternativer for å dekorere mange forskjellige gjenstander eller sy funksjonsknapper på klær. Det er opp til deg hva du skal bruke knappene til. Men hvis du vil ha spesifikke ideer, kan du bla gjennom vår omfattende idékatalog, som inneholder hundrevis av ideer.

Når det gjelder knappeinspirasjon, kan du lage tøfler med dekorative knapper, eller du kan lage julekort med runde, umalte treknapper. Andre ideer inkluderer øyne for kosedyr, vårdekorasjoner og utstansede alvefigurer med knapper som dekorerer klærne deres.

Du kan også finne gode ideer ved å søke etter knapper i idékatalogen vår. Du kan også bli inspirert av produktene som hver vare er en del av. Når du klikker på et produkt på denne siden, kan du se de relevante ideene hvis du sveiper eller blar litt nedover siden.

Du kan også lage dine egne knapper eller tilpasse de ferdige knappene

Uansett hvilket produkt du kjøper her i vår nettbutikk, kan du alltid tilpasse det til ditt ønskede prosjekt. Du er velkommen til å kjøpe treknapper og deretter spraye på dem, akkurat som du også kan kjøpe plastknapper og male dem med akryl.

Det finnes mange alternativer for å få akkurat de knappene du ønsker. Men siden vi gjør vårt beste for å ha et godt utvalg, håper vi at du vil finne mange knapper som vil dekke dine behov. Hvis du bare vil lage dine egne knapper, er dette også et alternativ.

Vi selger stoffknapper, som du kan sette sammen selv, og deretter kan du gjøre det personlig ved å ta på et mykt materiale, for eksempel stoff. Deretter trykker du på knappen samtidig, og du har nå en knapp i ditt eget design.

Gode grunner til at du enkelt kan kjøpe knapper fra Creativ Company

Kundene våre elsker oss. Så enkelt er det. Hvis du ser på vår vurdering av Trustpilot, kan du raskt se at vi har et svært høyt gjennomsnitt. Vårt gjennomsnitt er vanligvis mellom 4,5 og 5, noe som betyr utmerket.

Vi er glade for at tusenvis av mennesker har gitt oss en anmeldelse. Vi setter pris på alle tilbakemeldinger, og vi er spesielt fornøyde med anmeldelser på Trustpilot, siden disse rangeringene hjelper andre kunder slik at de vet hvilket selskap de gjør forretninger med. Vi tilbyr rask levering, sikker kryptert betaling og 14 dagers returrett.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no