Kreativ-pakke - Innendørs kreativitet

1 Sett
#977514
#977514
0% of 100
0
1
442,00 kr.
Legg til ønskeliste
Er på lager
Levering er 2-4 virkedager.
Endre variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Innhold: rørperler (5000 ass.), perleplate, Foam Clay, Silk Clay, kreative minikits, tegneblokk, jumbo fargeblyanter.

Sett igang med kreativiteten hos de små (fra 4 år og opp) med dette materialsettet som inneholder materialer til timesvis av kreativ kos og fordypelse inne. Her får du både rørperler og perleplater, de selvherdende modelleringsmassene Foam Clay og Silk Clay, to kreative minikits med materialer til små kreative prosjekter samt fargeblyanter og tegneblokk.

Make the most beautiful peg boards with beads and let your Lag de flotteste perleplatene med rørperler og slipp fantasien løs på tegneblokken med de tykke fargeblyantene. Det kan også formes morsomme figurer med Foam Clay og Silk Clay, som begge er selvherdende modelleringsmasser som herder etter et par timer. Forskjellen på de to er at Silk Clay har en skumaktig, glatt konsistent, mens Foam CLay inneholder små isoporkuler. Begge modelleringsmassene kan mixes, så begge overflater kjennes. Bruk de til å modellere figurer etter fri fantasi, eller prøv de to kreative minikits, som inneholder materialer og trinn-bilder til modellering av spesifikke figurer. Når figurene er ferdige,settes de til tørking..

Materialsettene er lagt opp for å ta med på tur eller finne frem på en regnfull dag, der man kan kose seg inne. Bruk idèbildene som inspirasjon til hva du kan lage.

Mer informasjon
Artikkel977514
BrandCreativ Company
Innholdsenhetsett
EAN5712854549264
Alder4 år +
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Skriv din egen omtale
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no