Kirsebær og sitron armbånd

#v16156

Lag et fruktarmbånd med rocaiperler. Bruk smykkewire med lås til armbåndet og sy rocaiperlene sammen til frukt med nylonsnor.

Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Klipp et stykke nylonsnor på 60 cm. Tre tre perler på snoren og dobbelt over. Vær oppmerksom på at den midterste perlen (av de tre perlene) fra nå av blir referert til som "1. perle" i mønsteret. Tre den fjerde perlen på snoren og tre den motsatte snoren gjennom denne perlen slik at de to nylonsnorer krysser hverandre inne i den fjerde perlen. Stram til for å lage en
Guide step %d
2   Lag de neste rutene ved å tre en perle på hver snor og en tredje perle, mate begge snorene gjennom den fra motsatte sider, slik at ledningene krysser over innsiden av perlen. Gjenta firkanter som dette og avslutt med en løs perle på hver snor. Bruk totalt 18 perler til sitronen og 12 til kirsebæret.
Guide step %d
3   Trè nå de to nylonsnorene gjennom den første perlen (fra motsatte side) av den første ruten du laget. Stram til en ball.
Guide step %d
4   Fest kulen ved å mate ledningen gjennom perlene på siden og deretter tilbake gjennom den første perlen. Vær oppmerksom på dette når du lager sitronen som er laget med flere perler.
Guide step %d
5   Lag stilken på kirsebæret ved å sy gjennom perlen fra begge side x 2. Lag blkad ved å trekke 7 perler på den ene snoren og lukk bladet ved å sy gjennom den første av de 7 perlene.
Guide step %d
6   Lag stilken til sitronen med en enkelt hvit perle og lag bladet på samme måte som beskrevet i trinn 5.
Guide step %d
7   Trè en hvit perle på kirsebærstammen etter bladet. Tre ytterligere to grønne perler på ledningen og før ledningen gjennom hver perle fra begge sider. Lag et nytt bær etter samme fremgangsmåte som beskrevet ovenfor. Avslutt med en dobbel knute og tilsett en klatt lim.
Guide step %d
8   Start med å klemme wireklemmen fast i enden på en 25 cm lang smykkewire. Trekk en knuteskjuler på og snu den så den kan skjule wireklemmen etterfulgt av rocaiperler, f.eks. 8 hvite og en farge. Sett den sydde frukten ,odt på strengen av perler. Husl at hvis perlestrengen er 15 cm lang, blir armbåndet inkl. lås 18 cm. Avslutt med knuteskjuler og wireklemmer som i starten. Klipp deretter til smykkewiren . Montèr en O-ring i begge øyer på knuteskjuleren i den ene enden sammens med en lås.
Guide step %d
9   Husk at perlene også kan trekkes på smykketråd, men ellers brukes på samme fremgangsmåte med wireklemme, knuteskjuler og lås. Trekk 8 perler på, skift farge og sett 1 grønn og 3 fargede perler. Sy tilbake gjennom den grønne og stram til, så det dannes en firkant med de fire perlene.
Guide step %d
10   Et tips: Du kan feste perlekirsebærene og sitronene med perler til franske ørepropper og bruke dem som øredobber.
Guide step %d
Template   Print sjablongen her.
Vedlagt fil: Last ned
Har du allerede registrert deg? Last ned malen
Utforske også

Mer informasjon

Lag et fruktarmbånd med rocaiperler. Bruk smykkewire med lås til armbåndet og sy rocaiperlene sammen til frukt med nylonsnor.

Mer informasjon
Artikkelv16156
AnledningBasis

Beskrivelse

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no