Julekalender av 24 esker med lokk

Varenummer: v14544

Julekalenderen består av en stor eske/displayboks med 24 små esker med lokk. Alt av håndlaget pappmache som er malt med hvit Plus Color hobbymaling. Hvert lokk er pyntet med decoupagepapir og et klistermerke med tall. Håndtaket er av dekorasjonsbånd og sitter fast og knytt på motsatt side.

Legg til ønskeliste
din Customization
Kreativ idé
Julekalender av 24 esker med lokk
Julekalender av 24 esker med lokk

Er på lager

17,50 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Mal lokkene og eskene 2-3 ganger på utsiden med hvit Plus Color hobbymaling. Mal hele den store displayboksen. La tørke mellom hvert lag.
  Guide step %d
  2
  Klipp decoupagepapir minst 2 cm større enn lokkets format.
  Guide step %d
  3
  Smør lokket (ikke sidene) med decoupagelakk. Lim fast decoupagepapiret og glatt ut.
  Guide step %d
  4
  Klipp hakk i decoupagepapiret i samme bredde som de to korteste sidene på lokket. Klipp også av litt ved hvert hakk. Smør decoupagelakk på papiret og lim det fast på sidene av lokket. Start med de lengste.
  Guide step %d
  5
  Klipp decoupagepapiret med til kanten ved hvert hjørne av lokkets sider. Smør lokket på innsiden med decoupagelakk. Brett og fest papiret. La tørke.
  Guide step %d
  6
  Sett et selvklebende kalendertall på hvert lokk. TIPS! Plasser alle eskene i displayboksen først. Dermed blir det enklere å vurdrere kombinasjonen av de forskjellige designene.
  Guide step %d
  7
  Håndtak: Skjær et snitt midt på lokket med en hobbykniv. Bredden skal være lik båndet. Legg båndet dobbelt og trekk det gjennom fra utsiden (bruk evt. en sparkel til hjelp). Knyt en knute og klipp til. (OBS! Av en rull bånd på 4 m klippes 24 stk. à 16,5 cm).
  Guide step %d
  8
  Når alle de 24 eskene er fyllt med overraskelser kan julekalenderen gis som en stor gave. Legg på lokket, knyt et bånd rundt og pynt etter ønske.
  Tilbake
  Jeg handler som
  Fortsett som guest
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Din personlige ønskeliste

  ✔ Se ordrehistorikken din

  ✔ Enkel betaling
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔️ Dine spesialpriser

  ✔️ B2B spesialprodukter

  ✔️ B2B-markedsføringsunivers
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Innhold spesielt for deg

  ✔ Dine spesialpriser
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no