Kreative teknikker, hvordan gjør man det?

Teknikker med akvarell

Akvarell er en populær hobbyaktivitet – både blandt barn og voksne. Her maler du med ikkedekkende vannfarge på lyst materiale, som derved skinner gjennom. Det finnes forskjellige akvarell teknikker, som ”vått i vått” og ”vått i tørt” – det gir et hav av uttrykksmuligheter. Lær mer om teknikkene her på siden.

Teknikker med akvarell

14 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. Slik maler du akvarell med lette strøk
  Utsolgt
  Inspiration: v16113
  Slik maler du akvarell med lette strøk
  Lær å male akvarell med video. Denne teknikken viser, hvordan man med lette penselstrøk kan skape flotte effekter med fargene. Her vises teknikken som gresstrå med raske, lette penselstrøk. Bruk videoen til å bli introdusert for akvarellteknikk – som nybegynner eller lett øvet. Tips: man kan eksperimentere med forskjellige penseltyper og skape andre effekter med teknikken.
 2. Akvarell på plastmasker
  Utsolgt
  Inspiration: v15099
  Akvarell på plastmasker
  Den veluraktige overflaten på våre plastmasker gjør det mulig å dekorere maskene med flytende akvarell. Det finnes en variant som påføres direkte med pensel samt en tusjvariant som påføres og deretter tilføyes vann med pensel eller sprayflaske.

14 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no