Kreative ideer til barn

Kreativ ferie med barn

Ferien kan føles lang for noen. Som aktiviteter foreslår vi derfor kreativitet, og har samlet noen ideer som nettopp egner seg godt som ferieaktiviteter for barn. Ideene er forholdsvis enkle, og materialene krever liten plass.

Items 1-36 of 366

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
 1. En lys idé
  Utsolgt
  Inspiration: v16229
  En lys idé
  "Gjenbruksmaterialer er morsomme å arbeide med og gir plass til en masse kreativitet og fantasi. Ta vare på gamle lyspærer og lag disse fine, små skulpturene. En annerledes idé ... Målgruppe: innskoling og mellomtrinn"
 2. Vinduesdekoration tegnet med kridttusch
  Utsolgt
  Inspiration: v15949
  Vinduesdekoration tegnet med kridttusch
  Tegn motiver/mønstre med kridttusch på vinduer. Kridttusch kan på ikke-sugende overflader let fjernes igen med en fugtig klud.
 3. Dukker laget av klesklyper
  Utsolgt
  Inspiration: v15705
  Dukker laget av klesklyper
  Lag små dukker selv av gammeldagse klesklypere med propp. Dekorer de med hobbymaling, tusj, piperensere og filt for å skape forskjellige uttrykk.
 4. Bil av pyntet krympeplast med knapper som hjul
  Utsolgt
  Inspiration: v15561
  Bil av pyntet krympeplast med knapper som hjul
  Krympeplast er dekorert med Plus Color tusj og klipt ut som forskjellige biler. Det er laget hull så knapper kan sys på og fungere som hjul, når bilene er krympet til rett størrelse i ovn.

Items 1-36 of 366

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no