Dekorasjon

Det finnes mange teknikker til dekorasjon, og vi håper du vil la deg inspirerer av ideene våre. Hva syns du om f.eks. decoupage eller mosaikk på lysglass, porselensmaling på krus eller det å lage en collage?

Velg en kategori eller se alle produkter under

Items 1-36 of 1284

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
  1. Juleklokke med minipynt
    Utsolgt
    Inspiration: v16613
    Juleklokke med minipynt
    Lag juleklokker med miniverdener inni. Sett en mini-Julenisse eller en mini-snømann sammen med en sopp eller et juletre. Mal trefigurene og kle dem med Sticky Base og miniperler i glass.
  2. kakebokser av esker
    Utsolgt
    Inspiration: v16182
    kakebokser av esker
    Lag kakebokser av esker. Mal pappesker med hobbymaling og skriv deretter på de med rub on stickers bokstaver.
  3. Japansk broderi på din cowboyjakke
    Utsolgt
    Inspiration: v16153
    Japansk broderi på din cowboyjakke
    Pynt cowboyjakken din med japansk broderi. Sjekk ut teknikken, som kalles Sashiko og betyr ”lite stikk”. La deg inspirere av japansk broderi, som opprinnelig er oppfunnet for å isolere og reparere tøy og kombinere den landlige stilen med kompliserte design. Bruk broderiteknikken på patchwork stoff for å friske opp tøy. Sy med broderigarn. Husk å sy med en nål, som ikke er for like i lengden, bare rekkene blir like.
  4. Gipsmalte vaser, urtepotter & brett
    Utsolgt
    Inspiration: v16148
    Gipsmalte vaser, urtepotter & brett
    Plus Color hobbymaling blandet med litt gipsstøpemasse, det binder på stort sett alle overflater uten forbehandling - du trenger ikke å slipe. Fargene blir matte og kalkede i overflate.

Items 1-36 of 1284

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no