Fastelavn

Masse inspirasjon til årets fastelavnsfest. Se våre ideer til hjemmelaget fastelavnspynt til barnas fastelavnsris, og evt. til å fylle i fastelavnstønner. Eller se hvordan du selv kan lage enkle kostymer til fastelavn.

Fastelavn
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over 599 kr.
Levering er 2-4 virkedager.
Levering er 2-4 virkedager.

 

>

{{ totalCount }} produkter

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Få inspirasjon til hjemmelaget fastelavnspynt

Hold fastelavnsfest! Vårt sortiment er spekket med kreative fastelavnsprosjekter som alle kan nyte uavhengig av alder og kreative erfaringer. Fordi vi har så mange karnevalsideer, vil vi dele dem med deg gratis.

På denne siden har vi samlet alle de morsomme, enkle, utfordrende, vakre, tullete, farlige og søte elementene som kan gjøre karnevalskostymet komplett.

Uansett forutsetninger og hvor kreativ du er, kan det være lurt å finne inspirasjon på nettet og se hvordan andre har kledd seg når de forvandler seg til en pirat, en tiger eller en robot. Hos Creativ Company deler vi gjerne våre kreative ideer slik at du kan leke med dem. Først, her er noen få ord om hvordan denne siden fungerer.

Kreative og enkle trinn for trinn-veiledninger

Karneval er for alle. Det er morsomt, lærerikt og av og til fargerikt. Du trenger ikke å finne opp hjulet hvert år og gjøre noe som verden aldri har sett før. Så lenge du har det gøy, er alt bra.

Derfor har vi laget denne inspirasjonssiden, der vi håper du vil finne akkurat det kostymet med det tilbehøret og den dekorasjonen du ønsker.

Denne inspirasjonssiden fungerer som en kreativ katalog med mange enkle trinn-for-trinn-instruksjoner for å lage:

  • Karnevalsmasker i alle former og størrelser
  • Flott ansiktsmaling med bilder
  • Tradisjonell og ukonvensjonell karnevalsris for enhver smak
  • Karnevalstønner med pynt
  • Karnevalsdekorasjoner til alle.
  • Dekorasjoner som fullfører looken

... og mye, mye mer. Når du har funnet det du vil lage, klikker du bare på det. Der finner du detaljerte instruksjoner som er enkle å følge. Den viser deg nøyaktig hva du trenger å kjøpe her i butikken for å skape akkurat det du ønsker.

Ta en titt på disse morsomme og søte brillemaskenesom du kan lage akkurat slik du vil, eller lag dine egne flotte musikkinstrumenter når du vil kle deg ut som rockestjerner, middelaldermusikere ellertrompetister.

Lag fantasifulle kostymer til voksne og barn

Karneval er en av de eneste gangene i året når fantasien får fritt spillerom. Det er ingen grenser for kreativiteten du og barna dine kan ha glede av – som å lage et vakkert, unikt kostyme til den store festen når du kan slå katten ut av tønnen.

Hos Creativ Company har vi alt du trenger for å lage kostymene selv, med alt det tilbehøret du kan tenke deg, som sykepleier, ridder eller løve. Når du klikker på kostymet eller skjuler det du vil lage, får du også en liste over det materialet du trenger. Ingenting er bindende. Selvfølgelig kan du gjøre alle de morsomme og kreative endringene du ønsker.

Du kan for eksempel bruke en ansiktsmaske som en del av kostymet. Det er morsomt å lage ansiktsmasker. Både barn og voksne kan kose seg med å dekorere maskene med alt fra maling, fjær og strass til , glitter og naturlige elementer.

Flott ansiktsmaling for alle

I tillegg til selve klærne og tilbehøret, er det også en fin aktivitet dere kan gjøre sammen, noe som har stor innvirkning på fastelavnskostymet. For mange kostymer er det fornuftig å sette litt farge på ansiktet. Kommer barnet ditt til å være en farlig løve,en skremmende dinosaur,en majestetisk sjiraff,en vakker prinsesse eller en kul Spider-Man? Ja, det finnes også hjelp til kreativ ansiktsmaling.

Veiledning til ansiktsmaling inneholder et bilde for bilde som viser hva du skal male. På denne måten kan alle – uavhengig av sine kreative evner og fantasi – lage flott ansiktsmaling. Det er bare noe helt spesielt med å bruke ansiktsmaling. Den gjør kostymet komplett på en måte som ingen andre tilbehør kan.

Det er selvfølgelig ikke bare morsomt å kle seg ut under fastelavn. Halloween blir også stadig mer populært. På denne siden finner du også en veiledning til ansiktsmaling som passer perfekt til Halloween-kostymer – som mumier, sjørøvere, fugler eller forkledninger med sår.

Det kan også være lurt å arrangere en utkledningsfest eller en barnebursdag som krever at gjestene pynter seg. Da kan du også finne masse inspirasjon her til alles kostymer.

Pynt med hjemmelaget pynt til fastelavn – hjemme og på fastelavnsfesten

Tiden nærmer seg. Kostymet er klart, eller i det minste planlagt. Du skal ha karnevalsselskap hjemme, på skolen eller bare elsker å pynte til hver spesiell anledning. Da er det heldig at denne siden inneholder masse inspirasjon til hvordan du kan lage fastelavn, tønner og pyntegjenstander som er morsomme å se på.

Gjør en søndag før karneval enda morsommere ved å sette deg ned og lage et bredt utvalg av søte, skranglende skapninger på pinner. Du kan sette dem i potteplanter, gå rundt og rasle dem eller hva du vil. De er fine og kan være klovner, katter, ender, sjørøvere og prinsesser.

Du kan også lage dine egne figurer og former til å dekorere husets fastelavnsris. Du kan dekorere fastelavnsris med nesten alt du har tilgjengelig, som kreppapir, EVA-skum, papp, små øyne, fjær og mye mer.

I tillegg kan du lage flaggbannere, dekorere selve tønnen, dekorere veggene med papier mâché glittermasker og lage din egen kongelige konge og dronningkrone til vinnerne.

Hva drømmer du og barna dine om å kle dere ut som? Et dyr? En heks, eller kanskje en postmann? Uansett hvilken retning kostymet skal gå i, og hvor mye du ønsker å få ut av det, er det definitivt kreative innspill på denne siden som du kan bruke til å lage det riktige antrekket for dagen.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no