Innpakning med metallisk gavepapir og glitrende pynt

Innpakning med metallisk gavepapir og glitrende pynt

Inspirasjon: 14557

Fra: kr 11,70

Til: kr 8 668,80

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 11,70

Til: kr 8 668,80

Gavene er pakket inn med gavepapir av gull- og rødmetall og pyntet forskjellig. To med en iskrystall av hvitt papir. To med en flettet stjerne og en med en stor pompon av silkepapir. Med matchende mønstertape, polybånd, fin gulltråd, bånd og manillamerker med glitter. Alt i design fra Vivi Gade.
Guide step 1
A
Pakk inn gaven med glitterfilm. Pynt med et bredt belte av gavepapir i gull. I den andre retningen knytes 5 tynne gulltråder. Legg en iskrystall av hvitt papir på midten, trykk ut motiver i manillamerket og fest det i dekorasjonsbåndet som knytes rundt beltet.
Guide step 2
B
Pakk inn med gavepapir i rødmetall. Fest en iskrystall av hvitt papir med dobbelklebende tape. Stans motiver i manillamerket og fest det i en lang, tynn gulltråd som surres flere ganger rundt gaven.
Guide step 3
C
Pakk inn med gavepapir i gull. Knyt polybånd rundt og pynt på midten med en pompon av silkepapir, festet med dobbelklebende tape. Pompon: Brett legg i sikk sakk og samle på midten med gulltråd. Brett ut til en vifte og klem lagene opp til en pompon.
Guide step 4
D
Pakk inn med gavepapir i rødmetall. Sett på mønstertape på den ene siden og knyt dekorasjonsbåndet med glitter rundt den andre. Fest en stjerne på midten med Dodz klebeputer. Stjernen flettes kun med takker som står opp på den ene siden (følg veiledningen på stjernestrimlenes emballasje, trinn 1-16).
Guide step 5
E
Pakk inn med gavepapir i gull. Pynt med et bredt belte av silkepapir. Sett på mønstertape i den andre retningen. Fest en stjerne på midten med Dodz klebeputer. Flett stjernen uten takker som står opp (følg veiledningen på stjernestrimlenes emballasje, trinn 1-12).

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva