Innpakning med gavepapir som er dekorert med avtrykk

#v14727

Gavene er alle innpakket med papir i kvistkvalitet, som er dekorert unikt med avtrykk. Delvis stencilark, delvis stempelklosser. Gavene er dessuten pyntet med snor, dusk og pomponer.

Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Rull ut gavepapiret med yttersiden og legg over et stencilark. Mett deretter en skumstencil-pensel med stempelfarge fra stempelputen og dupp fargen over stencilarkets motiv/er. La det tørke og pakk gaven inn i papiret. Knyt en snor rundt og pynt med en pompon i midten. Ønskes veiledning til pompon? Se vår hjemmeside og skriv '14015' i søkefeltet. (Veiledning til dusk vises lengre frem i denne idéen).
Guide step %d
2   Rull ut gavepapiret med yttersiden opp. Mett en stempelkloss i puten med stempelfarge og lag avtrykk etter smak på papiret. La det tørke og pakk inn gaven. Bruk garn som bånd, pynt med en pompon i midten sammens med gulltråd som er isatt et manillamerke.
Guide step %d
3   Rull ut gavepapiret med yttersiden opp og legg på et stencilark. Mett deretter en skumstencilpensel med stempelfarge fra stempelputen og dupp fargen over stencilarkets motiv/er. La det tørke og pakk inn gaven i papiret. Knyt snor rundt og pynt øverst med en gren som er dekorert med små kuler av Silk Clay (trykkes fast uten bruk av lim).
Guide step %d
4   Kvast: Start med å vikle snor flere gangre rundt 3 fingre.
Guide step %d
5   Knyt et mindre stykke av snoren rundt bunten. Delvis for å samle kvasten, delvis for å ha noe å henge den opp i til slutt.
Guide step %d
6   Enda et stykke snor vikles noen ganger rundt bunten ca. 1-2 cm fra enden og det foregående stykke snor.
Guide step %d
7   Klipp opp bunten.
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no