Innbydelse og menykort i hvitt og grønt

Innbydelse og menykort i hvitt og grønt

Inspirasjon: 14132

Fra: kr 21,00

Til: kr 8 225,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 21,00

Til: kr 8 225,00

Innbydelsen består av et hvitt kort med konvolutt, mens menykortet er laget av kartong. Alt fra serien Happy Moments. Pynt fra samme serie av satengbånd og grønt og hvitt strukturpapir er satt på, og hjerter er stanset ut på stansejern.

Guide step 1
1.
Klipp til et stykke 3 mm smalt satengbånd og lim det fast - vannrett på kortet med Powertape. Lag enda et stykke under, bundet med sløyfe.
Guide step 2
2.
Stans ut hjerter i forskjellige størrelser av grønn kartong med stansejern.
Guide step 3
3.
Mål og skjær kvadrater av hvitt og grønt strukturpapir. Den ene litt større enn den andre. Fest kvadratene med dobbeltklebende tape lagvis på forsiden av kortet med et utstanset hjerte øverst.
Guide step 4
4.
Til innbydelsen eller f.eks. en ønskeliste, lages et omslag av kartong med en lomme innvendig. Lag lommen på samme måte som i det forrige trinnet av hvitt og grønt strukturpapir. Bruk powertape til bunnen og sidene, og fest lommen.
Guide step 5
5.
3-delt stående menykort: Hvit katong skjæres i 21x21 cm. brett tre deler a 7 cm med et falsebein. Pynt forsiden på samme måte som innbydelsen med lomme (trinn 4). Plasser menyen her (print på strukturpapir med hjerte og bånd)
Guide step 6
6.
Bordkort: Manillamerke pyntes med 3 mm tynt satengbånd og et utstanset hjerte (det minste). Skriv navn med svart tusj.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva