Innbydelse og menykort i hvitt og grønt

#v14132

Innbydelsen består av et hvitt kort med konvolutt, mens menykortet er laget av kartong. Alt fra serien Happy Moments. Pynt fra samme serie av satengbånd og grønt og hvitt strukturpapir er satt på, og hjerter er stanset ut på stansejern.

Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Klipp til et stykke 3 mm smalt satengbånd og lim det fast - vannrett på kortet med Powertape. Lag enda et stykke under, bundet med sløyfe.
Guide step %d
2.   Stans ut hjerter i forskjellige størrelser av grønn kartong med stansejern.
Guide step %d
3.   Mål og skjær kvadrater av hvitt og grønt strukturpapir. Den ene litt større enn den andre. Fest kvadratene med dobbeltklebende tape lagvis på forsiden av kortet med et utstanset hjerte øverst.
Guide step %d
4.   Til innbydelsen eller f.eks. en ønskeliste, lages et omslag av kartong med en lomme innvendig. Lag lommen på samme måte som i det forrige trinnet av hvitt og grønt strukturpapir. Bruk powertape til bunnen og sidene, og fest lommen.
Guide step %d
5.   3-delt stående menykort: Hvit katong skjæres i 21x21 cm. brett tre deler a 7 cm med et falsebein. Pynt forsiden på samme måte som innbydelsen med lomme (trinn 4). Plasser menyen her (print på strukturpapir med hjerte og bånd)
Guide step %d
6.   Bordkort: Manillamerke pyntes med 3 mm tynt satengbånd og et utstanset hjerte (det minste). Skriv navn med svart tusj.
Utforske også
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no