Innbydelse og bordkort i råhvit og kobber

Innbydelse og bordkort i råhvit og kobber

Inspirasjon: 14486

Fra: kr 9,60

Til: kr 3 400,95

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 9,60

Til: kr 3 400,95

Innbydelsen er et dobbelt brevkort som er montert med designpapir i kobber og råhvit strukturpapir med printet tekst. Et matchende belte av de samme materialene og en rund rhinsten er satt på rundt. Konvolutten er med glitrende for og bordkortet er laget i samme uttrykk.
Guide step 1
Step 1.
Mål lengden på beltet etter bredden på kortet. Skjær beltet 4 cm smalt i designpapir med kobberglitter. Navneskilt som lages som selve innbydelsen hører til (se neste trinn). For til konvolutten skjæres av samme papir. Bruk sjablongen som finnes som en egen pdf-fil til denne ideen. OBS! Foret kan legges i løst, eller festes med tape.
Guide step 2
Step 2.
Print tekst på strukturpapir og skjær litt mindre enn et stykke designpapir i kobber med lakk. Fest delene på kotet/beltet med dobbeltklebende tape. I dette eksempelet på forsiden av kortet. Alternativt på innsiden som også kan brukes til f.eks. ønskeliste osv.
Guide step 3
Step 3.
Print navn på strukturpapir, skjær til og fest det på bordkortet i tillegg til en bord av designpapir med glitter. Bruk dobbeltklebende tape. Pynt med en rhinsten.
Mønsterark
Attached file: Hent den her

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva