Innbydelse og bordkort i råhvit og gull

Varenummer: v14484

Innbydelsen er et dobbelt brevkort som er pyntet med designpapir i gull, og råhvitt strukturpapir med printet tekst. Et matchende belte i de samme materialene og en hjerteformet rhinsten er satt på rundt. Konvolutt er med glitrende innside, og bordkortet er laget med samme uttrykk.

Legg til ønskeliste
Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

din Customization
Kreativ idé
Innbydelse og bordkort i råhvit og gull
Innbydelse og bordkort i råhvit og gull

Er på lager

15,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Mål lengden på beltet etter bredden på kortet. Skjær beltet 4 cm smalt av designpapir med gullglitter. Lag også 'navneskilt' som lages som selve innbydelsen (se neste trinn). Innside til konvolutten skjæres av samme papir. Bruk sjablongen som finnes som en egen pdf-fil til denne ideen. OBS! Innsiden kan legges inn løst, eller festes med tape.
  Guide step %d
  2
  Print tekst på strukturpapir og skjær til litt mindre enn et stykke designappir i gull med lakk. Fest delene på kortet/beltet med dobbeltklebende tape. I dette eksempelet på forsiden av kortet. Alternativt på innsiden, som også kan brukes til f.eks. ønskeliste osv.
  Guide step %d
  3
  Print navn på strukturpapir, skjær til og fest det på bordkortet i tillegg til en bord av designpapir med glitter. Bruk dobbeltklebende tape. Pynt med en hjerteformet rhinsten.
  Guide step %d
  TIPS!
  Bordpynt kan være små poser av råhvit organza. Hver pose fylles med f.eks. satenghjerter eller noe spiselig, knytes og pyntes med en liten satengrose.
  Guide step %d
  Mønsterark
  -
  Attached file: Last ned
  Tilbake
  Jeg handler som
  Fortsett som guest
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Din personlige ønskeliste

  ✔ Se ordrehistorikken din

  ✔ Enkel betaling
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔️ Dine spesialpriser

  ✔️ B2B spesialprodukter

  ✔️ B2B-markedsføringsunivers
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Innhold spesielt for deg

  ✔ Dine spesialpriser
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no