Innbydelse, menykort og bordkort i hvitt og svart

Innbydelse, menykort og bordkort i hvitt og svart

Inspirasjon: 14487

Fra: kr 9,60

Til: kr 2 234,10

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 9,60

Til: kr 2 234,10

Innbydelsen er et dobbelt brevkort som er pyntet med svart designpapir og hvitt strukturpapir med printet tekst. Et matchende belte i samme materialer og en rhinsten er satt på rundt. Konvolutten har glitrende innside. Meny- og bordkort er laget i samme uttrykk.
Guide step 1
Step 1.
Mål til et belte etter bredden på kortet. Skjær det 4 cm smalt av svart designpapir med glitter. Navneskilt lages som selve innbydelsen (se neste trinn). Innsiden av konvolutten skjæres av det samme papiret. Bruk sjablongen som finnes som en egen pdf-fil til denne ideen. OSB! Innsiden kan legges i løst eller festes med tape.
Guide step 2
Step 2.
Print tekst på strukturpapir og skjær til litt mindre enn et stykke designpapir i svart med lakk. Fest delene på kortet/beltet med dobbeltklebende tape. I dette eksempelet på forsiden på kortet. Alternativt på innsidene som også kan brukes til f.eks. ønskeliste osv.
Guide step 3
Step 3.
Til menykort skjæres svart designpapir med glitter på 10x14,5 cm, og en smal strimmel på 1,5x10 cm. Skjær et stykke på 9,3x13,8 cm av svart designpapir med lakk. Print tekst på strukturpapir (OBS! Beregn plass til den smale glitterborden nederst). Skjær printet litt mindre enn designpapiret med lakk. Sett sammen alle delene med dobbeltklebende tape.
Guide step 4
Step 4.
Print navn på strukturpapir, skjær til og fest det på bordkortet i tillegg til en bord av designapapir med glitter. Bruk dobbeltklebende tape. Pynt med rhinsten.
Mønsterark
Attached file: Hent den her

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva