Innbydelse, menykort og bordkort i hvitt og svart

#v14487

Innbydelsen er et dobbelt brevkort som er pyntet med svart designpapir og hvitt strukturpapir med printet tekst. Et matchende belte i samme materialer og en rhinsten er satt på rundt. Konvolutten har glitrende innside. Meny- og bordkort er laget i samme uttrykk.

Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

+ Show All ({{ option.items.length - 3 }})
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1. Mål til et belte etter bredden på kortet. Skjær det 4 cm smalt av svart designpapir med glitter. Navneskilt lages som selve innbydelsen (se neste trinn). Innsiden av konvolutten skjæres av det samme papiret. Bruk sjablongen som finnes som en egen pdf-fil til denne ideen. OSB! Innsiden kan legges i løst eller festes med tape.
Guide step %d
2. Print tekst på strukturpapir og skjær til litt mindre enn et stykke designpapir i svart med lakk. Fest delene på kortet/beltet med dobbeltklebende tape. I dette eksempelet på forsiden på kortet. Alternativt på innsidene som også kan brukes til f.eks. ønskeliste osv.
Guide step %d
3. Til menykort skjæres svart designpapir med glitter på 10x14,5 cm, og en smal strimmel på 1,5x10 cm. Skjær et stykke på 9,3x13,8 cm av svart designpapir med lakk. Print tekst på strukturpapir (OBS! Beregn plass til den smale glitterborden nederst). Skjær printet litt mindre enn designpapiret med lakk. Sett sammen alle delene med dobbeltklebende tape.
Guide step %d
4. Print navn på strukturpapir, skjær til og fest det på bordkortet i tillegg til en bord av designapapir med glitter. Bruk dobbeltklebende tape. Pynt med rhinsten.
Guide step %d
Mønsterark. -
Vedlagt fil: Last ned
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no