Innbydelse, menykort og bordkort i hvitt og sølv

Innbydelse, menykort og bordkort i hvitt og sølv

Inspirasjon: 14485

Fra: kr 9,60

Til: kr 1 737,10

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 9,60

Til: kr 1 737,10

Innbydelsen er et dobbelt brevkort som er pyntet med designpapir i sølv, og hvitt strukturpapir med printet tekst. Et matchende belte i samme materialer er satt på med en hjerteformet rhinsten. Konvolutt er med glitrende for. Meny- og bordkort er laget med samme uttrykk.
Guide step 1
Step 1.
Mål lengden på kortets bredde til belte. Skjær beltet 4 cm smalt av designpapir med sølvglitter. Navneskilt lages som selve innbydelsen (se neste trinn). For i konvoullten skjæres av samme papir, bruk sjablongen som finnes som en egen pdf. fil til denne ideen. OBS! Foret kan legges i løst eller festes med tape.
Guide step 2
Step 2.
Print tekst på strukturpapir og skjær til litt mindre enn et stykke designpapir i sølv med lakk. Fest delene på kortet/beltet med dobbeltklebende tape. I dette eksempelet på forsiden av kortet. Alternativt på innsiden, som også kan brukes til f.eks. ønskeliste osv.
Guide step 3
Step 3.
Til menykort skjæres designpapir i sølvglitter i formatet 14x8,5 cm og en smal strimmel på 1,5 x 8,5 cm. Print tekst på strukturpapir og skjær til litt mindre enn designpapiret. Sett sammen alle delene med dobbeltklebende tape.
Guide step 4
Step 4.
Print navn på strukturpapir, skjær til og fest det på bordkortet med en bord av designpapir med glitter. Bruk dobbeltklebende tape. Pynt med en hjerteformet rhinsten.
Mønsterark
Attached file: Hent den her

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva