Hjemmelavet sæbe med tone i tone farver

Varekode:
v15872

Hjemmelavet sæbe med tone i tone farver

Varekode:
v15872

Lav selv sæbe med farver, der støbes tone i tone. Støb trinvis en stor sæbebar af i alt 1300 g råsæbe, og skær den ud til 12 stykker på ca. 2 cm. Husk at opbevare sæben i en sæbeskål, så den kan tørre mellem hver brug.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
din Customization
Kreativ idé
Hjemmelavet sæbe med tone i tone farver
Hjemmelavet sæbe med tone i tone farver

Er på lager

31,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Vei såpen så det er 650 g hvit såpe og 650 g klar såpe i alt. Vi anbefaler at du bruker hansker, fordi såpen blir varm og fordi duftoljen er meget konsentrert.
  Guide step %d
  2
  Såpen kan smeltes i vannbad og i microbølgeovn, når den er skåret i terninger på 3x3 cm. Smelt først 250 g hvit råsåpe f.eks. i microbølgeovn ved 80 % styrke med 30 sek. intervall og rør mellom hvert intervall for å unngå varmeskade. Tilsett fargepasta: 4 cm rosa og 1 cm lilla samt 9 dråper lavendel duftolje. Rør godt sammen.
  Guide step %d
  3
  Vask formen og spray den med husholdningssprit. La den tørke.
  Guide step %d
  4
  Sett formen skrått ved å hveve den ca. 1 cm på den ene siden. Tøm i den fargede såpemassen. Fjern eventuelle luftbobler i hvert lag ved å spraye på husholdningssprit.
  Guide step %d
  5
  Smelt ytterligere 250 g hvit råsåpe som er skåret i terninger på 3x3 cm i microbølgeovn med 30 sek. intervall. Rør mellom hvert intervall for å unngå varmeskader. Tilsett fargepasta: 2 cm rosa og 0,5 cm lilla samt 9 dråper lavendel duftolje. Rør godt sammen.
  Guide step %d
  6
  Tøm først neste lag med såpe i formen når det første laget er tørt på overflaten. Tøm deretter forsiktig neste lag på ved å bruke en skje til å sprè strålen som vist på bildet.
  Guide step %d
  7
  Smelt 325 g klar råsåpe som er skåret i terninger på 3x3 cm i microbølgeovn med 30 sek. intervall. Rør mellom hvert intervall for å unngå varmeskader. Tilsett fargepasta: 1 cm rosa og 0,5 cm lilla samt 9 dråper lavendel duftolje. Rør det godt sammen.
  Guide step %d
  8
  Tøm først neste lag med såpe i formen når lag 2. er tørr på overflaten. Tøm igjen forsiktig såpen ved å bruke en skjè til å sprè strålen.
  Guide step %d
  9
  Smelt 325 g klar råsåpe og 150 g hvit råsåpe i hver deres beholder. Skjær såpen i terninger på 3x3 cm og smelt i microbølgeovn med 30 sek. intervall for å unngå varmeskader. Tilsett fargepasta i den klare såpen: 0,5 cm rosa og 0,25 cm lilla samt 9 dråper lavendel duftolje. Rør godt sammen. Tilsett ingen farge i den hvite såpen men ha i 4 dråper lavendel duftolje og rør godt.
  Guide step %d
  10
  Still formen fladt ned på bordet når såpen har tørket. Tøm deretter den smeltede klare såpen i formen når såpemassen er ca. 50°C. Gjem en liten klatt til å pynte med senere.
  Guide step %d
  11
  Tøm deretter forsiktig 1/3 av den hvite såpemassen i den klare såpen før den tørker. Lag marmorering ved å trekke fargene rundt en blomsterpinne el. lign. Begge såpemassene skal være ca. 50°C. Er såpen for varm eller kald, vil fargene gå inn i hverandre. La marmoreringslaget tørke. Bland litt lilla fargepasta i den neste 1/3 av den hvite såpen og tøm det forsiktig på ved å bruke en skjè.
  Guide step %d
  12
  La det siste laget tørke og avslutt med et rent hvidt lag av den siste hvite såpen. Tøm forsiktig på med en skjè, men kun i den halvdelen i formens lengde som vist på bildet.
  Guide step %d
  13
  Dryss tørkede lavendel på mens såpen fortsatt er fuktig, så det kan trykkes litt ned i overflaten. Obs: Brukes tørkede blomster i såpen kan fargen trekkes ut av såpen som med tiden kan bli litt brun.
  Guide step %d
  14
  Ha evt. det siste av den klare såpemassen med rosa farge i. Lag snorkler på overflaten som pynt.
  Guide step %d
  15
  Skjær ut stykker av såpen av den ferdige såpebaren. Her ses et tverrsnitt av såpemønsteret.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no