Hjemmelaget såpe med farge oppå hverandre

Varenummer: v15872

Lag såpe selv med farger som støpes med farger oppå hverandre. Støp trinnvis en stor såpebar av i alt 1300 g råsåpe og skjær den i 12 stykker på ca. 2 cm. Husk å oppbevare såpen i en såpeskål så den tørker mellom hvert bruk.

Legg til ønskeliste
din Customization
Kreativ idé
Hjemmelaget såpe med farge oppå hverandre
Hjemmelaget såpe med farge oppå hverandre

Er på lager

35,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Vei såpen så det er 650 g hvit såpe og 650 g klar såpe i alt. Vi anbefaler at du bruker hansker, fordi såpen blir varm og fordi duftoljen er meget konsentrert.
  Guide step %d
  2
  Såpen kan smeltes i vannbad og i microbølgeovn, når den er skåret i terninger på 3x3 cm. Smelt først 250 g hvit råsåpe f.eks. i microbølgeovn ved 80 % styrke med 30 sek. intervall og rør mellom hvert intervall for å unngå varmeskade. Tilsett fargepasta: 4 cm rosa og 1 cm lilla samt 9 dråper lavendel duftolje. Rør godt sammen.
  Guide step %d
  3
  Vask formen og spray den med husholdningssprit. La den tørke.
  Guide step %d
  4
  Sett formen skrått ved å hveve den ca. 1 cm på den ene siden. Tøm i den fargede såpemassen. Fjern eventuelle luftbobler i hvert lag ved å spraye på husholdningssprit.
  Guide step %d
  5
  Smelt ytterligere 250 g hvit råsåpe som er skåret i terninger på 3x3 cm i microbølgeovn med 30 sek. intervall. Rør mellom hvert intervall for å unngå varmeskader. Tilsett fargepasta: 2 cm rosa og 0,5 cm lilla samt 9 dråper lavendel duftolje. Rør godt sammen.
  Guide step %d
  6
  Tøm først neste lag med såpe i formen når det første laget er tørt på overflaten. Tøm deretter forsiktig neste lag på ved å bruke en skje til å sprè strålen som vist på bildet.
  Guide step %d
  7
  Smelt 325 g klar råsåpe som er skåret i terninger på 3x3 cm i microbølgeovn med 30 sek. intervall. Rør mellom hvert intervall for å unngå varmeskader. Tilsett fargepasta: 1 cm rosa og 0,5 cm lilla samt 9 dråper lavendel duftolje. Rør det godt sammen.
  Guide step %d
  8
  Tøm først neste lag med såpe i formen når lag 2. er tørr på overflaten. Tøm igjen forsiktig såpen ved å bruke en skjè til å sprè strålen.
  Guide step %d
  9
  Smelt 325 g klar råsåpe og 150 g hvit råsåpe i hver deres beholder. Skjær såpen i terninger på 3x3 cm og smelt i microbølgeovn med 30 sek. intervall for å unngå varmeskader. Tilsett fargepasta i den klare såpen: 0,5 cm rosa og 0,25 cm lilla samt 9 dråper lavendel duftolje. Rør godt sammen. Tilsett ingen farge i den hvite såpen men ha i 4 dråper lavendel duftolje og rør godt.
  Guide step %d
  10
  Still formen fladt ned på bordet når såpen har tørket. Tøm deretter den smeltede klare såpen i formen når såpemassen er ca. 50°C. Gjem en liten klatt til å pynte med senere.
  Guide step %d
  11
  Tøm deretter forsiktig 1/3 av den hvite såpemassen i den klare såpen før den tørker. Lag marmorering ved å trekke fargene rundt en blomsterpinne el. lign. Begge såpemassene skal være ca. 50°C. Er såpen for varm eller kald, vil fargene gå inn i hverandre. La marmoreringslaget tørke. Bland litt lilla fargepasta i den neste 1/3 av den hvite såpen og tøm det forsiktig på ved å bruke en skjè.
  Guide step %d
  12
  La det siste laget tørke og avslutt med et rent hvidt lag av den siste hvite såpen. Tøm forsiktig på med en skjè, men kun i den halvdelen i formens lengde som vist på bildet.
  Guide step %d
  13
  Dryss tørkede lavendel på mens såpen fortsatt er fuktig, så det kan trykkes litt ned i overflaten. Obs: Brukes tørkede blomster i såpen kan fargen trekkes ut av såpen som med tiden kan bli litt brun.
  Guide step %d
  14
  Ha evt. det siste av den klare såpemassen med rosa farge i. Lag snorkler på overflaten som pynt.
  Guide step %d
  15
  Skjær ut stykker av såpen av den ferdige såpebaren. Her ses et tverrsnitt av såpemønsteret.
  Tilbake
  Jeg handler som
  Fortsett som guest
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Din personlige ønskeliste

  ✔ Se ordrehistorikken din

  ✔ Enkel betaling
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔️ Dine spesialpriser

  ✔️ B2B spesialprodukter

  ✔️ B2B-markedsføringsunivers
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Innhold spesielt for deg

  ✔ Dine spesialpriser
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no