Hjemmelaget drømmefanger av macramé

#v15878

Lag en drømmefanger selv ved å knytte forskjellige motiver i flere størrelser med macrame. Her vises to varianter som lages med enkle teknikker.

#v15878
Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Lag en drømmefanger med et stringent motiv ved å klippe 13 x 3 m knyttesnor til en 25 cm ring eller 13 x 2 m til en 20 cm ring. Legg en snor dobbelt rundt toppen på ringen og knyt den fast i motsatte side ved å tviste den rundt ringen og knyte en knute som vist på bildet. Knyt deretter rundt denne snoren.
Guide step %d
2   Knyt snorene fast i toppen av ringen og før de bak de tidligere snorene før det knytes dobbeltknuter med en snor fra hver side. Før snorene skrått ned og knyt de fast i ringen som vist på bildet.
Guide step %d
3   Fortsett med de 12 snorene så det er 6 snorer på hver side av mitten. Knyt en dobbeltknute med snorene som krysser bak de tidligere snorene og fest på ringen som vist på bildet.
Guide step %d
4   Fest de siste snorene ved å tviste rundt ringen en gang og knyt en knute. Rett knutene så snorene fordeles jevnt.
Guide step %d
5   Klipp 20 x 14 cm knyttesnor til det store bladet. Brett de dobbelt og fest de sammen 2 og 2 rundt en av de midterste snorene som vist på bildet. Klipp 14 x 10 cm knyttesnor til hver av de små bladene og lag på samme måte bladene rundt de 2 ytterste snorene.
Guide step %d
6   Skill snorene med en kam og gre de. Klipp bladene med en saks. Tips: Gjør snorene våte og legg de i press for å få en fin fasong.
Guide step %d
7   Fordel noen treperler på de lange snorene, som henger ned fra drømmerfangeren.
Guide step %d
8   Klipp snorene til i en spiss i den ønskede lengde. Skill og gre de nederste 5 cm med en kam.
Guide step %d
9   Lag en drømmefanger med et klassisk motiv ved å klippe 1 x 2,5 m knyttesnor til en 15 cm ring. Del opp ringen i 8 punkter med 5,5-6 cm mellomrom og marker med en blyant. Knyt fast snoren på et av punktene og vri snoren rundt ringen. Kryss inn foran snoren før neste festing som vist på bildet.
Guide step %d
10   Fortsett med å vikle snoren stramt rundt midten av den neste snoren hele veien rundt og kryss foran midten av ringen. Stram til underveis og hold på den siste knuten, mens neste festing lages. Lag til slutt en knute på hver side av en treperle. Gi både startknuten og sluttknuten en liten klatt lim og klipp av snoren tett inntil.
Guide step %d
11   Her ses en 15 cm ring med klassisk drømmefanger motiv.
Har du allerede registrert deg? Last ned malen
Utforske også
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no