Halssmykke av leddkjede med resin-, stein- og glassperler

Halssmykke av leddkjede med resin-, stein- og glassperler

Inspiration: 13216

Fra: kr 38,75

Til: kr 1 475,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 38,75

Til: kr 1 475,00

Halssmykket er et forsølvet leddkjede montert med perler av resin, stein og glass satt på øyestilker som er satt sammen i ledd.

Vis alle
...
Denne ideen kommer fra:
Hjemmelagede smykker Halskjeder
Sånn gjør du
Guide step 1
1.
Sett to perler på en øyestilk og forkort denne med biltetang ca. 8 mm fra den øverste perlen. Den forkortede stilken bøyes bakover.
Guide step 2
2.
Form et øye med en rundtang. Før øyet lukket helt, settes det på en ny øyestilk og en ny perle. OBS! Vi har brukt øyestilker i sterling sølv da de er tynnere og dermed egner seg til perler med små hull. Derfor kan du med fordel gjenne de delene du har klippet av til nye stilker til andre formål.
Guide step 3
3.
Sett på en blomsterformet resinperle på neste øyestilk. Forkort dem som tidligere beskjevet og bøy enda et nytt øye vhor nok en øyestilk monteres. Sett på en perle av jade på denne.
Guide step 4
4.
Forkort stilken med jadeperlen ca. 2 cm fra toppen på perlens top, så det er nok til å bøye et dobbelt øye.
Guide step 5
5.
Monter en øyestilk i hver øye som akkruat er laget og sett på en liten perle før det bøyes et nytt øye. Fortsett prosessen. Det skal være 5 ledd på hver side totalt, bestående av en perle på øyestilk.
Guide step 6
6.
Monter forsølvet leddkjede i hver av de siste øynene på de 5 sammensatte leddene etter ønske. OBS! Halssmykket skal kunne tas over hodet da det ikke er planlagt lås i det.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva