Glass- og porselenstusj

Varekode:
31313

Glass- og porselenstusj

Varekode:
31313
3 740,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Lett transparent, vannbasert tusj med glitter til både glass, porselen, keramikk og metall. Etter tørking i 4 timer herdes emnet i alminnelig ovn i 30 min ved 160 C - tåler heretter mild oppvaskmaskin .

Rist tusjen godt, og trykk pumpespissen forsiktig opp og ned, til fargen løper ut til spissen. Nå er tusjen klar for bruk. Bruk tusjen på en ren og fettfri overflate av f.eks. glass eller porselen. fargelegg med regnbuens farger, tegn dine yndlingstegneseriefigurer eller skriv et sitat med en flott skrift. Hvis det dekoreres på runde loddrette flater, kan det være en fordel å tegne omrisset med en kontourtusj til glass og porselen, så glitterfargen ikke løper. Når emnet er ferdig, skal det tørke i 4 timer. Herd det dekorerte emnet i en forvarmet ovn (ikke varmluft eller damp) ved 160? i 90 minutter. La gjerne emnet bli i ovnen under avkjøling før det avkjøles på rist..

Er deu lei av at folk stjeler krusene dine, skriv navn på ditt eget krus og resten av famliliens krus. Tusjens filtspiss gjør den enkel å bruke for både barn og voksen. Tusjen er et godt valg til deg som gjerne vil vaske glass eller porselen i vaskemaskinen. Etter herding tåler emnet milde programmer i oppvaskmaskinen. Bruk tusjen på krus, lysglass, lanterner, glass eller dekorer kanter på tallerken, fat og skåler hvor det ikke skal skjæres med kniv på. Tusjen har miljømerke A, så den er miljøvennlig og gir ikke skadelige virkninger hos barn og voksne

Mer informasjon
Artikkel31313
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5707167623176
cc_composite_opacityDekkevne: semi opaque
Detaljmengde 72 stk.
Innholdsmengde 72 stk.
strek 2-4 mm
Farge ass. farger

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

EUH208 Inneholder mixture of 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3- one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1). Kan gi en allergisk reaksjon.
Safety Data Sheet
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no