Gratis frakt ved bestilling over 599kr. Gjelder kun for privatkunder

Glass- og porselenstusj

Artikkel
31334
250,00 NOK
Er på lager
(2-6 dagers levering)
Endring variant

Semidekkende, vannbasert glass- og porselenstusj med pumpespiss. Etter varmeherding i ovn tåler emnet mild maskinvask.

Tusjen setter seg best på ren, tørr og fettfri overflate. Rist tusjen godt og trykk forsiktig tusjens pumpespiss opp og ned, til fargen går til filtspissen. La det ferdigdekorerte emnet tørke i 8 timer og sett det i en kald vanlig ovn (ikke varmluft eller damp). Sett på ovnen på 230 °C. Etter 40 minutter i ovnen er emnet herdet. La det kjøle av i ovnen til den er kald.

Er det viktig for deg at det dekorerte emnet av glass eller porselen tåler daglig maskinvask, er denne tusjen det riktige valget for deg.

Mer informasjon
Artikkel 31334
Farge Assorted Colors
Innholdsenhet pk.
Årstid Basis
cc_composite_opacity Dekkevne: semi opaque
Detaljmengde 1 pk.
Innholdsmengde 12 stk.
strek 1-2 mm
Farge ass. farger

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no