Gipsbind

Varekode:
78913

Gipsbind

Varekode:
78913
53,00 NOK
Utsolgt
(Forventet på lager: 2022-10-12)
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Gipsbind i utmerket kvalitet som du kan dekke og modellere på ulike overflater.

Bruksanvisning for gipsgasbind Bruk hansker og legg en plast- eller voksklut på bordet. Begynn med å klippe gasbindet i mindre biter, slik at det er klart til bruk før du begynner arbeidet. Legg den våte gipsen oppå metall, glass, polystyren eller trådduk og glatt ut med fingrene. Jo flere lag med gas, jo mer robust. La gipsen tørke til neste dag, da kan du male og lakkere den tørre gipsen. NB: Den våte gipsen vil mykne papp og andre absorberende materialer, så dekk dem med maskeringstape på forhånd..

Mulighetene med gips er uendelige, og vi vil gjerne gi deg litt inspirasjon til ditt neste gipsprosjekt:.

  • Lag dine egne lysestaker av gips, gas og glass. Bruk noen gamle syltetøyglass og bruk de ferdige lysene til å skape en koselig atmosfære både innendørs og utendørs
  • Lag unike små skåler til smykker, potpourri og lignende ved å lime på gips og legge på farge
  • Form maskene direkte på huden og dekorer dem med maling, dekorasjoner og glitter
.

Gipsgasbind er laget av pads forbehandlet med gipspulver. Gips er et av de enkleste materialene å arbeide med, fordi den er klar til bruk etter bare noen få sekunder i vann. Det er så enkelt å få hele familien involvert. Sammen kan du lage mange flotte gipsstykker ved å modellere eller støpe. Du kan føle deg helt komfortabel med våre gipsbind. Gipsbindets miljømerking A er din forsikring om at produktet oppfyller ekstra strenge krav til miljøpåvirkning og potensielle skadelige effekter hos både barn og voksne.

Mer informasjon
Artikkel78913
Innholdsenhetrl.
Ean nummer5707167159774
Detaljmengde 2 rl.
Innholdsmengde 2 rl.
B 7,5 cm
L 2,7 m

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no