Halloween Sale! Bruk koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vårt sortiment til og med 31/10 2021.
Laster inn...

Gipsgaze fisk med plastikk i magen

Varekode:
v15682

Gipsgaze fisk med plastikk i magen

Varekode:
v15682

Lag fisk av hønsenetting, gipsgaze og plastavfall. Form kyllingnettet som en fisk og fyll den med plastikk. Klè fisken med gips som males. Lag et hull i fiskens mage, så plastikkavfallet kan ses. Tilføy evt. snakkebobler som legger opp til samtale om plastikk i verdenshavene. Dett er et opplagt prosjekt for barn til arbeid med FN's verdensmål 14: Livet i havet.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
din Customization
Gipsgaze fisk med plastikk i magen
Gipsgaze fisk med plastikk i magen

Er på lager

22,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Start med å samle plastavfall fra husholdningen som skal brukes som fyll i fiskene. Plast, som har vært i forbindelse med matvarer skal rengjøres.
  Guide step %d
  2
  Klipp et stykke kyllingnett på ca. 60-70 cm med bitetang. Brett det på midten.
  Guide step %d
  3
  Lag halen til fisken ved å klemme sammen ca. 6-10 cm inne i den enden der trådene samles. Brett de skarpe avklipte endene inn så de ikke stikker. Lag hodet til fisken i motsatte ende ved å klemme sammen som vist på bildet.
  Guide step %d
  4
  Lag et kikkehull i magen ved å flette svart garn inn i kyllingnettingen så det dannes en runding på ca. 7-8 cm i diameter. Knyt en knute og klipp av endene.
  Guide step %d
  5
  Fyll fisken med plastavfall. Legg plastikkposer, bobleplast m.m. i bunnen og legg de små plastemnene over, så de vises gjennom kikkehullet. Klipp evt. større plastemner mindre. Ke deretter fisken med bred malertape, men unngå å klè kikkehullet. Fest evt. finner av kartong og klè de med malertape.
  Guide step %d
  6
  Lag hull i toppen av fisken med en spiss saks og trekk en stor løkke av vindseltråden gjennom til senere oppheng. Sjekk om fisken henger. Det må kanskje prøves flere ganger, før hullet er plassert på det riktige sted.
  Guide step %d
  7
  Ta på engangshansker. Klipp gipzgazen i passende størrelser, dypp i vann og ke fisken. Glatt ur underveis. Start på baksiden og la fisken tørke litt, før det fortsettes på forsiden. Unngå å ke kikkehullet i magen. Beregn ca. 1 rull gipsgaze pr. fisk og tørketid er min. 1 døgn.
  Guide step %d
  8
  Mal fisken med f.eks. A-Color akrylmaling. Mal først baksiden og la denne siden tørke helt, før forsiden males.
  Guide step %d
  9
  La fiskens øyne ved å duppe hvit dekkende maling på for- og bakside med en rundt skumstencil pensel. La det tørke.
  Guide step %d
  10
  Klipp evt. en snakkeboble av kartong etter sjablong, mens øynene tørker. Skriv en melding om plastforurensing av verdenshavene med svart Plus Color tusj. Lag øynene til fisken ferdig med samme tusj.
  Guide step %d
  Variant
  Sett snor til opphenget i fisken og lag hull øverst i snakkeboblen, som trekkes på snoren.
  Guide step %d
  Varianter
  -
  Guide step %d
  Sjablong
  -
  Utforske også
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no