Forgyldning på papp

Varekode:
v15075

Forgyldning på papp

Varekode:
v15075

Slagmetall (også kalt bladgull eller bladmetall) gir en fin effekt på pappemner. Tilfør først pappemnet en klebende overflate (med Fix Glue), legg deretter bladmetallet over og børst til slutt av overskytende bladmetall.

din Customization
Kreativ idé
Forgyldning på papp
Forgyldning på papp

Er på lager

39,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Hvis du ønsker en delvis forgyldning av et emne, skal pappemnet males først. Mal med den dekkende Plus Color hobbymalingen.
  Guide step %d
  2
  Fix Glue er ideel når det arbeides med forgyldning. Den spesielle limen smøres på med en pensel. Når limen tørker, etterlater den en klebende overflate a la undersiden av et klistermerke. Limen er tørr når den er klar og blank. TIPS! Putt penselen i vann med det samme og vask den i såpe like etterpå så børstene ikke klistrer.
  Guide step %d
  3
  Bladmetallet legges over på den klebende overflaten. Med en myk pensel børstes overskytende bladb\metall av. Av og til kan det være en fordel å lakkere emnet til slutt for å besjytte overflaten - men det er ikke en nødvendighet.
  Guide step %d
  4
  En variant (med et helt annet uttrykk): Soom alternativ til Fix Glue er det her brukt utklipp av dobbeltklebende folie som fås i ark med printede ruter på beskyttelsespapiret. NB: Folien egner seg best til flate (ikke avrundede) flater.
  Guide step %d
  5
  Klipp ønskede motiver ut i den dobbeltklebende folien. Fjern beskyttelsespapiret på den ene siden og sett på pappemnet.
  Guide step %d
  6
  Fjern beskyttelsespapiret på oversiden.
  Guide step %d
  7
  Legg på bladmetall og børst overskytende av med en pensel.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no