Spar opp til 80% i årets beste kreative sommersalg til dine og barnas sommer-sysler: Se tilbudene her

Foam Clay® og Silk Clay® i gaveeske

Artikkel
98107

Foam Clay® og Silk Clay® i gaveeske

Artikkel
98107
442,00 NOK
Er på lager
Levering er 5-7 virkedager
Endring variant

Sett igang barnas kreativitet med dette settet, som inneholder forskjellige selvherdende modelleringsmassene - alle er de gode til modellering av figurer og bekledning av emner. Inkl. diverse verktøy og tilbehør, som kan brukes sammens med. Leveres i gaveeske.

Lag figurer av fri fantasi eller la deg inspirere av inspirer av inspirasjonen på esken, du kan også scanne QR koden som finnes på esken for flere tips og tricks til modellering med silk og foam clay.

Esken er fin som gave til barn i alle aldre. Et supert sortiment som legger opp til mange timers utforskning av materialer, læring og figurer, former og farger.

Innhold: Foam Clay i 10 farger og Silk Clay i 10 farger. Også 5 stk. håndverktøy, 8 former, 9 sett øyne, ass. kroppsdeler og 5 nøkkelringer for å montere med anheng

Mer informasjon
Artikkel 98107
Brand Silk Clay
Innholdsenhet sett
Ean nummer 5712854133708
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Advarsel. Inneholder små deler. Smådelene kan knekke eller falle av og utgjøre en kvelningsfare. Brukes under oppsyn av en voksen.
Datablad, neonfarger Datablad, Standard, Glitter, Metallic Colours Datablad, standardfarger Datablad, neonfarger
Mark image Mark image
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no